6 de febrer del 2013

Crònica 18a Sessió (26-01-2013)

4 comentaris
 
Doncs tornem amb una nova crònica per anunciar-vos que en aquesta sessió s'ha aconseguit un nou rècord d'assistència: fins a 39 persones van passar per la Sala d'Actes de la Biblioteca Les Voltes per jugar amb nosaltres. Gràcies a tots. Això ja és imparable!



I com sempre, multitud de jocs per provar, alguns de nous i d'altres ja vells coneguts. A més, aquesta setmana estem molt contents degut a una doble donació de jocs per la nostra Ludoteca Amatent que comentarem aviat en un fil nou i l'assistència per primer cop, un cop més, de gent nova a una de les nostres sessions:



D'entre els jocs ja coneguts a les nostres sessions us fiquem a continuació imatges de les partides següents (i per aquest ordre): una campanya amb èxit amb sis supervivents del Zombicide jugat a dues plantes, un Galaxy Trucker amb victòria d'en Nity i La Villa amb el Danny com a millor ciutadà de la zona:













També van tornar a taula jocs que van agradar força en anteriors sessions com el futurista Infiltration (on la gana va fer que tots els lladres fossin enxampats) i el Takenoko, el joc del panda que se'ns va menjant el bambú que nosaltres anem plantant, molt simpàtic ell:








Tampoc podien faltar grans clàssics Amatents com el Carcassonne, a insistència dels molts carcafans que tenim, i el ¡Pingüinos! a insistència dels Amatents més petits (o potser no eren tant petits... no sé, jutgeu vosaltres mateixos):








També es van jugar un parell de partides al mític Dixet Odyssey amb sis jugadors, un dels primers jocs que va entrar a la nostra ludoteca i un dels més amortitzats. En aquest cas es produí una doble victòria aclaparadora del Toni, cosa la qual ens fa pensar que deu ser molt bo analitzant el pensament dels Amatents, per tant, vigileu i no penseu malament d'ell quan sigui al vostre costat...






I per acabar revisant els jocs que ja havien estat jugats a alguna de les nostres sessions podem parlar de l'adaptació del Love Letter rebautitzada com a Choni's Letter, el Dados Zombie jugat en família, el Sentinels of the Multiverse el qual apareix per segon cop consecutiu i el joc de cartes de personatges Palastgeflüster:








I com a novetats podem parlar una mica de tres jocs: el primer es tracta del divertit Mogel Motte, un joc on guanya el que faci més trampes sense que l'atrapin (traient-se de sobre les cartes de la seva mà, tan sols cal que veieu la fotografia sota la taula...). Aquest joc aviat serà publicat per l'editorial Devir en català i en castellà amb el nom de Polilla Tramposa:





Del segon en direm poques coses ja que es tracta d'un clàssic entre els clàssics: el immortal Magic: The Gathering, on els duels per parelles provocaran més d'una paràlisis estratègica a les nostres mans i cervells. Es tracta d'un joc de construcció de baralles on els teus guerrers han d'ésser més forts que els del rival (per terra, mar i aire) però també han de saber-se defensar quan l'atac els hi torni:



I, finalment, us parlarem d'un altre joc d'aquells estranys, els quals sempre ens acostuma a portar el Miquel, anomenat Cabo, un joc de 52 cartes de 2 a 5 jugadors on, si no ho hem entès malament, has d'endevinar quines són les cartes de la teva mà sense veure-les, tot un desafiament que esperem ens expliquin la Eneida o el Miquel en propreres Sessions:




Aprofitem també per anunciar-vos que a partir de la següent crònica diferents Amatents escriuran les mateixes per donar diversos punts de vista a aquest hobby que tant ens apassiona. A més, ens consta que un altre Amatent, el Jaume, està creant una aplicació informàtica que permeti una millor fluïdesa a l'hora d'incorporar dades a la Lliga Amatent.

4 Responses so far.

  1. +ab says:

    Molt bona crònica! Déu ni do, això és un no-parar! :D

    Quina gràcia, quan em vaig anar a explicar el Takenoko i vaig deixar la taula del zombicide sola, veig que se'm va oblidar dir-li's que en un cotxe de policia no poden pujar més de 4 persones, i ara veig a la foto que estan els 6 personatges pujats XDXD

    Per cert, ganyota èpica d'en Capablo a una de les fotos XD

  2. Axos says:

    Genial crònica, com sempre!

    A veure aquest dissabte, nou rècord????Qui sap!

    Salut.

  3. Anònim says:

    Nois, quin goig que feu!

    Endavant!

usuari/s connectats