27 d’abril del 2016

Descobreix el combat amb espases al proper CorreJocs 2016 gràcies a Mitryl i La Era del Caos

0 comentaris
 



Dins el programa d’activitats del CorreJocs 2016, l’Associació Era del Caos amb el patrocini de Mitryl farà tallers de pràctica de softcombat, una disciplina esportiva de combat amb espasa i armes blanques encoixinades.   

Una activitat, de la que molts assistents dels anterior CorreJocs guarden amb bon record, torna al CorreJocs 2016. I és que, l’associació La Era del Caos amb el patrocini de Mitryl disposarà d’una àrea per a iniciar i practicar Softcombat.
Pels que encara no coneixeu què és el softcombat, us encantarà. Es tracta d’una disciplina esportiva en la qual dos o més combatents s'enfronten entre si utilitzant armes medievals encoixinades i indolores, creades amb materials flonges que permeten una pràctica esportiva segura i divertida a la vegada. L’objectiu de cada combatent és infligir als seus oponents un nombre d'impactes suficients per a eliminar-los del combat.

Serà una tarda d’allò més divertida. Dissabte a la tarda podreu aprendre a manejar l’espasa com un autèntic guerrer, doncs, a partir de les 15 h hi haurà un taller de pràctica amb els nois de La Era del Caos i a les 18 h podreu posar-vos a prova amb el torneig de softcombat patrocinat per Mitryl amb interessants premis.

- Inscripcions gratuites a: clubamatent@gmail.com o el mateix dia.


Aquest torneig es realitzarà dissabte dia 14 de maig de 2016 a les 18 h a l'Escola Joan Juncadella dins de l'esdeveniment lúdic CorreJocs 2016.

Que comenci la partida!




usuari/s connectats