25 d’abril del 2016

Convocatòria 97a Sessió (30-04-2016)

0 comentaris
 

Dissabte 30 d’abril estarem a la Plaça de la Vila de 10 h a 14 h i a l’Espai Jove La Capella a la tarda. Si us apropeu, a més, podreu provar un joc que encara no hi és al mercat: Land of Rivals.

Aquesta setmana tenim una sessió especial doncs continuem amb la iniciativa “Amatents al carrer”. I és que el bon temps és aquí i se'ns ha acudit visitar els diferents barris del nostre poble, Sant Vicenç dels Horts.

Aquest dissabte al matí, ens trobareu a la Plaça de la Vila. Tindrem jocs i més jocs disponibles per a tothom qui s’apropi. Veniu a saludar-nos!

A la tarda, de 16 h a 20 h, continuarem la sessió, ara si, a l’Espai Jove La Capella, el nostre espai habitual.


Tenim més novetats preparades per dissabte. Doncs, durant el matí podreu gaudir d’un joc que encara no està disponible a les botigues i que de ben segur us agradarà. Es tracta de Land of Rivals un joc de cartes per a dos jugadors que prendran el paper de dues races enfrontades en un món a punt de desaparèixer
. El seu taulell modular aleatori de partida en partida, així com l'amplitud tàctica que ofereixen les cartes el fan únic i especial. Land of Rival es troba en fase de producció doncs ja va ser fundat per centenars d'usuaris a Verkami.

.
.
I encara no hem acabat doncs, si us apropeu a l’Espai Jove La Capella, a la tarda podreu participar al torneig de "Star Realms" que la nostra botiga amiga Mathom organitzarà.
Els participants s'enduran cartes exclusives només per provar sort i els finalistes guanyaran cartes especials. Molt atents al Facebook de Mathom.

**************************************
ACTUALITZACIÓ:
- Places limitades a 14 persones.
- Inscripcions enviant correu a info@mathom.es o el mateix dia si queden places disponibles.
**************************************
Crea el teu imperi estelar. Construeix la teva armada mitjançant el comerç interplanetari per a després emprar les teves flotes i naus per a conquerir les galaxies rivals. Star Realms (de l'editorial Devir) combina la diversió dels jocs de construcció de mazos (deckbuilding games) amb la interacció i enfrontament dels jocs col·leccionables.


Aquest dissabte tens una cita inel·ludible! T'esperem al Club Amatent!

usuari/s connectats