8 de juliol del 2014

Campionats Nacionals de Devir 2014: CATAN

0 comentaris
 
La setmana passada es van dur a terme els Campionats Nacionals dels dos jocs més populars de l'editorial Devir, on només tens una plaça garantida si abans t'has pogut classificar en altres tornejos classificatoris celebrats arreu d'Espanya. Com no podia ser menys, va haver participació Amatent en ambdos tornejos. Us deixem ara la crònica del primer que es va celebrar, el de Catan:



Els Amatents vam arribar a Madrid amb ganes de passar-ho bé, i el primer dia ja vam començar a trobar-nos gent just a la inscripció del Campionat d’Espanya de Catan, tots coneguts, tots amics com nosaltres dels jocs de taula, la Charo, l’Òscar, el Lluis, l’Anna, el José Miguel i molts d'altres que ens retrobem arreu.
 


La representació Amatent amb el Dani, la Carol i el David era una representació forta i valenta, i va quedar demostrat quan els tres van guanyar la primera partida, on van tenir una pujada de moral enorme. 160 participants al Campionat d’Espanya de Catan ens demostra el nivell d’afició i també de dificultat de passar a les partides finals. Guanyar la primera partida no et garanteix res en aquest Campionat, i tampoc guanyar una segona com si que va aconseguir el Dani, que anava llençat cap a les semifinals.



El David es va anar diluint amb la manca de sort i encert a l’hora de prendre decisions, i la Carol va maleïr la “sort” de la duresa dels seus rivals, alguns campions reconeguts. El Dani tenia opcions d’entrar a les semifinals si aconseguia com a mínim una puntuació alta. No hi va haver opció, una partida llampec el va deixar amb opcions remotes de passar ronda, a l'aconseguir només 5 punts a l’ultima partida.


Hi havia tants jugadors amb 2 partides guanyades que va costar molt car cada punt no aconseguit. La part positiva, com sempre, es haver jugat amb tots aquests ja no tant desconeguts, amb els quals has de negociar i a sobre caure bé, per a que no et facin la punyeta. Algunes vegades surt bé i moltes malament. El cap de setmana de Campionats d’Espanya ja havia començat, i el millor encara havia d’arribar...


usuari/s connectats