11 de febrer de 2014

2n CorreJocs (Soft-Combat)

0 comentaris
 
Avui parlarem de Soft-Combat, una modalitat de lluita "sense fer-se mal" que recrea el món medieval i les lluites cos a cos entre persones. Es tracta d'una activitat poc coneguda per la gent però que cada cop té més adeptes degut al divertit del seu tema. Al 2n CorreJocs vam fer el dissabte un taller de creació d'armes i el diumenge es va recrear un campionat del mateix amb les armes que s'acabaven de fer per ficar-les a prova.

Aquesta activitat va estar patrocinada per la botiga catalana Cyber Planet Shop (a la fotografia podeu veure l'entrega del premi a la guanyadora).
Dir-vos que és de justícia donar les gràcies a la gent de El Círculo del Aquelarre sense els quals aquesta activitat no hagués estat possible ja que se'n van encarregar pràcticament de tot i van estar amb nosaltres durant tot el cap de setmana. Moltes gràcies i us esperem enguany al 3r CorreJocs de nou per fer noves armes i nous guerrers:Aquí teniu unes quantes imatges del taller:I aquí teniu les fotos del Campionat i del combat final (la fotografia d'aquí just a sota):

usuari/s connectats