22 de gener del 2014

Crònica 40a Sessió (11-01-2014)

2 comentaris
 
Doncs comença el 2014 amb la 40a Sessió oficial a l'Espai de La Capella amb una assistència d'unes 30 persones, la qual cosa indica que poc a poc la gent es va reincorporant a la vida normal després de tantes i tantes festes lúdiques... I, a més, amb moltes cares noves que esperem repeteixin! Benvinguts a tots ells!




Tan sols arribar, uns quants Amatents ens dediquem a endreçar la Ludoteca per tenir els llocs millor organitzats. Així que, jocs cap a fora, i torna a col·locar-los tots (aprofitant per fer un repàs a l'inventari). Ja sabeu que aquí podeu veure els jocs que tenim disponibles per a tots aquells que vulguin venir a visitar-nos (o fins i tot a fer-se Amatents, que nosaltres sempre tenim les portes obertes a noves incorporacions):





I quins jocs vam poder veure aquesta sessió? Doncs alguns com el Saboteur, tot un clàssic ja de les nostres sessions. El joc dels nans miners on dins d'aquests n'hi ha de traïdors que hauran de destorbar els benintencionats per a què no puguin arribar fins on  és l'or:




Potser la partida més destacable del dia fou la del Drum Roll, un joc que també comença a sortir molts cops a les taules Amatents, i això vol dir que és bon joc i que la gent vol repetir-lo, així que des d'aquí ja el podem recomanar a tothom:




Per la seva banda, el nens (i no tant nens) anaven jugant a jocs com el Carrera de Tortugas de Homoludicus, al Animal sobre Animal de Haba, i fins i tot al El Rey de los Enanos de Devir, una espècie de brisca amb uns objectius per aconseguir:





Tampoc va faltar la partida habitual de Summoner Wars, on al Club Amatent en tenim una legió de seguidors:



Com a novetats, podem contar-vos que vam poder estrenar per primer cop el joc del Perepau Llistosella en una Sessió Amatent, el 1911 Amundsen vs Scott, un joc per a dues persones on l'objectiu final és arribar el primer al pol sud. Aquest és un joc que així d'entrada pot semblar un filler o joc light però res més lluny de la veritat, ja que es tracta d'un mecanisme on tant important és saber què has de fer tu amb el teu personatge com intuir quina serà la tàctica del teu adversari per avançar pel glaç, un joc que recomanem a tothom:



Un altre joc que va aparèixer per La Capella va ser el High Frontier, tot i que no va arribar a taula ja que es tracta d'un joc amb temàtica de l'espai increïblement complicat, o a més es diu que si algú no te l'explica és gairebé impossible dominar-lo tan sols amb els fulls de reglament. Però l'Àlex ens ha promès portar-lo un altre dia i explicar-lo quan ja el tingui dominat:




I el matí va acabar amb un Isis & Osiris, un Aton i amb una altra novetat que ens va portar el Pollo: el Helvetia Cup, una espècie de partida de futbol on els jugadors són orcs enlloc de persones:







Ja per la tarda hem pogut gaudir de partides de jocs ben variats, i el que més furor ha causat ha estat el Battlestar Gallactica, un joc on tothom sospita de tothom ja que hi ha traïdors i no es sap qui és fins molt avançada la partida.

2 Responses so far.

  1. Ulises says:

    Que bonic que és el tauler del High Frontier! :D

  2. Sí, a veure quan el portes i ens ensenyes a jugar-hi! XD

usuari/s connectats