15 de maig del 2013

Fira de Granollers (3 de 3) - Diumenge

1 comentaris
 
El diumenge és un dia més familiar però allà estàvem també els Amatents per passar-ho d'allò més bé... Com a coses a destacar, per exemple, fou la participació com a jurat del Jansy al concurs de creació ràpida de jocs organitzada per Ludo, CrearXCrearXCrear:



El Miquel Jornet i l'Enhac de la Ludotecla van està provant el Bauhaus dels PiuConJocs, així com d'altres partides amb la resta d'Amatents a jocs com el ¡Tiburón!, el Coloretto, el Colonos de Catan, el Kulami, el Hanabi o el River Dragons:














També hi va haver temps per provar els jocs gegants de fusta, molt divertits però que malauradament requereixen molt d'espai per guardar-los i, a més a més, tenen un preu elevat, per això s'han d'aprofitar aquestes trobades per jugar-los...










Però sens dubte, els dos millors moments del dia foren, en primer lloc, la partida al SET de l'Aleix (àlies Nemesis) amb WKR de la BSK (partida guanyada per l'Aleix per ben poquet, per cert), una partida per destensionar trifulques trollificants d'ambdós personatges al fòrum de la BSK i en segon lloc, la ficada a prova del nou joc d'Homoludicus, l'esperat Náufragos de l'Alberto Corral i el Siscu Bellido:












I fins aquí tot el que va donar de sí aquesta Fira de Granollers 2013. Segur que ens hem deixat coses i petits detalls dels quals no ens vam adonar però en fi, que entre tots els que hi vam assistir i totes les cròniques que aniran sortint us en podeu fer una molt bona idea de com són de divertits aquests dies. Us esperem ara aquest dissabte de 10 h. a 21 h. a la nostra 26a Sessió del Club Amatent al nostre nou flamant local i de la qual aviat publicarem la convocatòria, així com la corresponent crònica de la 25a Sessió, la primera al nou local la qual va ser tot un èxit, ja ho veureu...


One Response so far.

  1. Una coseta... el concurs de creació de jocs es diu CrarXCrearXCrear. Podeu dir també que l'organitza Ludo (associació de creadors de jocs de taula)?

    Merci!!!

usuari/s connectats