14 de febrer del 2020

Apunta't amb el Club Amatent a la 5a Caminada Solidària per a la investigació del cancer infantil (16-02-2020)

0 comentaris
 






A tu que estàs llegint aquest text. A tu que ja ens coneixes al Club Amatent i que t'agrada gaudir dels jocs de taula i divertir-te amb els amics, amb la parella i/o amb els fills. Avui ens volem posar seriosos. Avui et volem demanar la teva col·laboració amb la "5a Caminada Solidària per la investigació del càncer infantil" el diumenge 16 de febrer, una causa per la qual val la pena implicar-se.

S'estima que a Catalunya es diagnostiquen anualment entre 170 i 200 casos nous de càncer infantil (entre 0 i 14 anys). A causa d'aquest baix volum, el càncer infantil es considera una malaltia minoritària i les farmacèutiques no la investiguen com caldria, tot i que és, la primera causa de mortalitat en nens i nenes de 5 a 14 anys i la segona causa dels 15 als 24 anys, després dels accidents.


Quan una iniciativa tan digna i interessant com la "Caminada solidària per la investigació del càncer infantil" va arribar a nosaltres, no vam poder fer altra cosa que interessar-nos i parlar amb la fantàstica i altruista gent que l'organitza: l' ATLSVH (Associació de Temps de Lleure de Sant Vicenç dels Horts). Ens van explicar que fa quatre anys van viure el tema de molt a prop i en sentir-se impotents de veure el dolor que la malaltia genera en l'entorn immediat i l'abandó de les farmacèutiques per la baixa rendibilitat econòmica, van preguntar a l'Hospital Sant Joan de Déu sobre com podien col·laborar i d'aquí va néixer la "Caminada Solidària".

   



Es tracta d'una caminada amb un recorregut de 16 km, però on cada participant pot fer la distància que consideri. La caminada, que s'iniciarà a les 9.00 al Parc del Mamut Venux, té un recorregut molt planer, és una caminada no competitiva per gaudir de l'entorn de la llera del riu Llobregat amb el mirador del parc fluvial, els aiguamolls, i algunes sorpreses organitzades per les entitats col·laboradores que ens animaran a continuar i a gaudir d'aquesta jornada.





La inscripció a la Caminada són 5 € per persona que aniran íntegrament per a la investigació del càncer infantil i que es donaran a l'Hospital Sant Joan de Déu. Es tracta d'un preu orientatiu i cadascú pot fer el donatiu que cregui oportú. L'organització d'aquest esdeveniment no es finança en cap cas amb aquesta recaptació, ni amb cap fons públic sinó amb la contribució personal de temps i material que fa la gent solidàriament.





Paral·lelament a la caminada, al Parc del Mamut Venux (punt d'inici i de final) i per a la gent que no pugui realitzar-la però vulgui viure aquesta jornada es faran una sèrie d'activitats amb diverses entitats col·laboradores, entre elles nosaltres, el Club Amatent.  Si voleu venir i quedar-vos a la zona d’activiats també podeu fer inscripció amb el dorsal simbólic 00. 





Apunta't ja a la "5a Caminada Solidària per la investigació del càncer infantil" del pròxim 16 de febrer a les 9h! Pots fer el teu donatiu al següent compte bancari
ES87 3058 0545 4127 2090 4886 (concepte "Caminada Solidaria") 

i/o recollir el dorsal als següents establiments de Sant Vicenç dels Horts:

- Magatzem de construcció JPerez - Queramic (carretera de Sant Boi, 168)
- Restaurant Croissanteria Mi Casa (carrer de Rafael Casanova, 2)
- Ca l'Alberta (carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 166)
- Artesà del pa (carrer Barcelona 211-215).
- Perfumeria Marisol (carrer Barcelona, 250)
- Estilistes M&L. Perruqueria (carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 216 entresòls)

També podeu fer-la a través del web www.athleticevents.net

No t'oblidis de fer la inscripció com més aviat millor!


usuari/s connectats