9 d’octubre del 2019

Sant Vicenç dels Morts 2019 - Preparats per passar una nit monstruosament divertida?

0 comentaris
 

Des del Club Amatent us convidem a assistir a Sant Vicenç dels Morts, una nit temàtica per jugar jocs de terror. Es celebrarà el 2 de novembre, de 18:00 fins les 6 de la matinada del diumenge, al nostre local, al carrer Albacete 1-9, a Sant Vicenç dels Horts, al costat dels mossos d'esquadra.

Durant tota la nit es jugaran diversos jocs de taula amb temàtica de terror, ja siguin de la pròpia ludoteca del club o dels assistents a l'esdeveniment. A més, també hi haurà partides de rol i d'Atmosfear en viu.


Tindrem llaminadures i exòtics menjars terrorífics pels més atrevits. I hi farem una pausa per sopar en germanor. Tradicionalment demanem pizzes per compartir i tindrem la nevera a petar de begudes per que no passeu mai set!


Durant aquesta esgarrifosa nit de jocs de terror també hi haurà lloc per algun afortunat tocat pels deus obscurs que s'emportarà algun regalet a casa. Es faran varis sortejos durant la nit i, entre ells, hi haurà un sorteig especial demonis més petits... ejem, volem dir... per nens.


Més informació al nostre web: http://clubamatent.cat/SVM


Avís important: compte amb el vídeo promocional de l'esdeveniment, a continuació, si no voleu tenir malsons. És el curt més aterridor que veureu en molt de temps.




usuari/s connectats