16 de setembre del 2019

Olimpíades Lúdiques Interclubs 2019 (05-10-2019) PRESENTACIÓ

0 comentaris
 

L'estiu quasi bé ha acabat... però al Club Amatent volem acomiadar-ho d'allò més bé!

Tornem un cop més amb l'event esportiu de jocs de taula... les Olimpíades Interclubs!!

Aquest any celebrem la quarta edició. Ja de per sí, és un gran event, però la participació dels diferents clubs és la que ho fa més gran.

De què tracta? Doncs és una competició amistosa i fraternal entre diferents associacions i clubs de jocs de taula de Catalunya.
L'any passat vam celebrar la tercera edició i va ser tot un èxit gaudint d'un molt bon ambient i convertint-se en una jornada molt especial per a totes les associacions participants.

Cada vegada més els jocs de taula moderns i el rol tenen major presència en la nostra societat i és per aquest motiu que moltes associacions han crescut, nascut i donat a conèixer. A més, tenim la sort de pertànyer a una àrea geogràfica molt activa amb moltes fires, esdeveniments, jornades, sessions i tornejos de diferents jocs, sigui de manera oficial o només per gaudir.

L'objectiu d'aquesta activitat no és una altra que aconseguir coneixe'ns una mica més entre nosaltres,
fer més gran aquesta afició i deixar l'escena alternativa per a aparèixer a l'agenda pública.

Activitats extra:

LUDOTECA OBERTA

A més de les 4es Olimpíades Lúdiques, es tindrà un espai habilitat per a que no només es vingui a competir en els jocs de taula per associació, si no també per gaudir d'altre jocs de taula entre els diferents participants a l'esdeveniment. Juntament amb part de la nostra ludoteca, on més de 300 jocs estaran disponibles!!

MERCAMATENT

Si acabeu de descobrir el món dels jocs de taula i voleu comprar-ne algún a bon preu durant tot el dissabte tindrem una zona per a fer-ho.

A la zona MercAmatent només hi podrán vendre jocs els membres de les associacions que hi participen, però tots hi podrem comprar.

Ja sabeu doncs, si voleu participar o presenciar les 4es Olimpíades Lúdiques o simplement voleu venir a jugar,
us esperem a l'espai Tennis Taula (Passatge Pau Vila, 1 - Antics Salesians 08620 Sant Vicenç dels Horts - Barcelona) el dissabte 5 d'octubre de 9h a 14h i de 16h a 21h! 

Tota la informació de l'esdeveniment la podeu trobar a: Facebook.

usuari/s connectats