6 de maig del 2019

Convocatòria 171a Sessió (11-05-2019): Badlands

0 comentaris
 

Una setmana més som aquí!
A la propera sessió del Club, la 171a, volem que t'apuntis a la nostra colonia post-apocalíptica de Sant Vicenç dels Horts i juguis amb nosaltres a Badlands de l'editorial amiga Last Level.
Si vols jugar a Badlands i descobrir un joc d'allò més interessant i desafiant, t'esperem aquest dissabte 11 de maig a l'Espai Jove La Capella. Ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra, però no allà).
Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més còmode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns! 
A Badlands lideraràs una petita comunitat de supervivents post-apocalíptics lluitant per les sees vides. Hauràs d'emprendre llargues expedicions i explorar localitzacions abandonades. Desenvolupa i ataca als teus enemics, protegeix la teva colonia i lluita per la influencia per assegurar-te el teu racó en aquest despiadat món de Badlands!

Vine a conèixer Badlands, t'esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 11 de maig de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats