14 de gener del 2019

Torneig de Carcassonne SVH 2019 (19 de gener de 2019)

0 comentaris
 


No feu plans per aquest cap de setmana (dies 19 i 20 de gener) perquè torna el CorreJocs amb la 6a edició! Una edició plena d'activitats noves que segur us sorprendran!

El Correjocs és la festa dels jocs de taula que cel·lebrem a Sant Vicenç dels Horts dins del marc de la Festa Major d'Hivern, un espai per a les families i per a qui vol conèixer el joc i una manera nova de divertir-se. Una de les activitats estrella és el torneig de Carcassone. Us expliquem més.

El torneig de Carcassonne d'enguany del Club Amatent es farà al CorreJocs (la nostra gran festa dels jocs de taula i oci alternatiu) i a més a més enmarcat dintre de la Mostra d'hivern de Sant Vicenç dels Horts.

El torneig es farà en una primera fase anomenada "WINTER IS COMING" on es jugara amb el CARCASSONNE ORIGINAL tres rondes classificatories en taules de 4 jugadors (o 3 si no som múltiples). La primera ronda es farà a l'atzar, la segona per mètode suïs i la tercera en sistema compensat.

Les puntuacions son 5,3,2,1 punts per els jugadors en funció de la seva posició en la partida (5,3,1 si son taules de 3 jugadors i multiplicant per 0.75 els punts). En casos d'empats es sumen el valor de les posicions i es divideix entre el número de jugadors empatats.

Després de la primera fase, comencem amb una segona fase anomenada "WINTER IS HERE", on els 8 millors classificats jugaran eliminatòries 1vs1 amb el CARCASSONNE HIVERN.

Els emparellaments seran 1-8 on sortirà vencedor el jugador A, 2-7 on sortirà vencedor el jugador B, 3-6 on sortirà vencedor el jugador C i 4-5 on sortirà el vencedor D.

Aleshores jugaran les semifinals els jugadors A-C i B-D i els vencedors de cada semifinal aportarà un finalista.

La gran final ens donarà al guanyador del torneig i al finalista. Ambdós s'emportaràn premi: Stone Age 10è aniversari i 8bitbox respectivament.

Després entre tots els participants es sortejaran petits jocs.

El torneig ofereix PLACES PER EL NACIONAL DE MADRID d'aquest any i les mítiques llosetes d'or, plata, bronce i amatent.

Per apuntar-vos envieu un correu a clubamatent@gmail.com

Organitza i col·labora:
Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
Carcassonne.cat
Club Amatent
Devir
JyD Homemade





usuari/s connectats