3 de desembre del 2018

Convocatòria 161a Sessió (08-12-2018): Bunny Kingdom

0 comentaris
 

Voleu ser un cavaller conill al servei de Sa Majestat el Rei Bunny?

Doncs si tens ganes de descobrir un dels nous jocs de Devir Iberia, vine amb nosaltres aquest dissabte 8 de desembre a l'Espai Jove La Capella, ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).
  Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més còmode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns! 

Al joc Bunny Kingdom de l'editorial amiga Devir Iberia, sereu Senyors Conill a la conquista del nou món en nom del rei Bunny. Heu d'obtenir el millor que aquestes terres us puguin oferir.  Explorar els racons més remots, construir ciutats, recolectar recursos per a fer prosperar els vostres latifundis i acumular les preuades pastanagues daurades. No us oblideu de complaer al rei portant a terme missions, amb la major discreció, al servei de Sa Majestat! Cada decisió pot apropar-vos a la gloria, però al final, només els més valents serà nomenats "Orellotes" pel rei Bunny. Sereu dignes d'aquest títol?

Bunny Kingdom a més de ser un joc amb un disseny i una estètica cuidadísims també és un joc d'allò més divertit i accessible de 2 a 4 jugadors amb una durada d'entre 30 i 45 minuts. La mecànica principal del joc es de gestió de majories i draft de cartes.
Ja sabeu doncs, si voleu guanyar el títol d'Orellotes del regne Conill, veniu amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 8 de desembre de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats