30 d’octubre del 2018

Sessió especial: Sant Vicenç dels Morts 2018 (03-11-2018)

0 comentaris
 

Aquest dissabte 3 de novembre prepareu-vos per a passar por! L'horari oficial serà de 20 a 8 h. de la matinada de l'endemà. Crearem un ambient terrorífic ja des de primera hora jugant a jocs de misteri i terror, realitzant partides especials, amb Rol, torneig de Dados Zombie, partides del clàssic Atmosfear, sortejos de jocs entre els assistents... i alguna activitat sorpresa més!

A més a més de la selecció de jocs de la ludoteca us agrairem la vostra col·laboració per a què porteu jocs de la vostra ludoteca que puguin encaixar amb la temàtica de terror i així fer una sessió encara més especial.

A partir de les 22 h tindrem la possibilitat de sopar al mateix local amb un menú Halloween a preu tancat i econòmic i després a seguir jugant fins a l'alba.

Us animem a què vingueu amb moltes ganes de passar-ho bé! Els que vulgueu podeu venir disfressats o animar-vos! Serà terrorífic!

PROGRAMA D'ACTIVITATS SANT VICENÇ DELS MORTS 2018

20:00 Partida del clàssic Atmosfear: "¡Tú, gusano! ¿Te atreves a enfrentarte al Gatekeeper?" (a partir de 12 anys) Inscripció per e-mail a clubamatent@gmail.com

20:30 Torneig de Dados Zombie (inscripció presencial).

22:00 Sopar de germanor. (Inscripció presencial)

00:00 Partides de rol de Terror (inscripció per e-mail a clubamatent@gmail.com)

01:00 Sorteig de jocs


03:00 Sorteig de jocs




Segons demanda farem més partides d' Atmosfear i de Rol de Terror. 
Durant tota la nit passa pel Photocall de Sant Vicenç dels Morts on fer-te una foto i emportar-te un record únic.

I moltes més sorpreses 😈👻💀👹

Serà terrorífic!

usuari/s connectats