4 de juny del 2018

Convocatòria 148a Sessió (09-06-2018): El banquete de Odín

0 comentaris
 

Veniu a cel·lebrar l'arribada del Ragnarok amb nosaltres! Coneixeu la mitologia nòrdica? No? Doncs si voleu descobrir-la veniu aquest dissabte 9 de juny al Club Amatent. Us convidem un cop més a venir a l'Espai Jove La Capella, ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).

Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més comode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns! 


Aquesta setmana volem donar protagonisme al joc "El banquete de Odín" de l'editorial amiga Devir Iberia, un joc d'estil eurogame i gestió de recursos que t'ajudarà a coneixer més sobre la vida dels vikings.

Submergeix-te al món dels víkings i posa't en la pell d'un mercader, un caçador o un saquejador. Construeix cases, descobreix terres llunyanes i celebra ronda rere ronda el banquet en honor a Odin.

En aquest superb joc d'estratègia l'aclamat dissenyador Uwe Rosenberg et farà reviure l'època de major expansió escandinava. La multitud de possibilitats i oficis que tindran els teus víkings t'oferirà una experiència de joc d'allò més intensa, on cada partida suposarà un nou puzzle que hauràs de resoldre..

Ja sabeu doncs, si voleu descobrir el món dels vikings, veniu a festejar amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 9 de juny de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats