23 d’abril del 2018

Convocatòria 145a Sessió (28-04-2018): Leo va al barbero

0 comentaris
 

Amb l'arribada del bon temps els animals surten a passejar! I és que aquest dissabte 28 d'abril tornem a tenir sessió el Club Amatent. Us convidem un cop més a venir a l'Espai Jove La Capella, 
ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).


Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més comode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns! 


Aquesta setmana volem donar protagonisme al joc de "Leo va al barbero" de l'editorial amiga Devir Iberia, un joc on hauràs d'aconseguir que el sociable lleó Leo arribi a casa de Bubu, el perruquer, abans de les 8 de la tarda per a que es talli la  cabellera. Això no seria una tasca dificil sino fos perquè Leo es massa xerraire i de camí cap a la perruqueria s'entreté amb tots els animals amb els que es creua, i es clar, no arriba a temps.
La memòria, serà nostra principal aliada, així com el diàleg entre els participants ja que és un joc de taula cooperatiu. Està pensat per a nens a partir de 5 anys, de 2 a 5 jugadors i les partides dels quals duren entorn de 30 minuts.

Ja sabeu doncs, si voleu ajudar a en Leo, no us entretingueu de camí a la sessió. Apropeu-vos a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 28 d'abril de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats