9 d’abril del 2018

Convocatòria 144a Sessió (14-04-2018): Las Brujas de Cernégula

0 comentaris
 


Ja ha arribat el bon temps primaveral! Aquest dissabte 14 d'abril tornem a tenir sessió el Club Amatent. Us convidem un cop més a venir a l'Espai Jove La Capella, ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).

Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més comode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns! 


Aquesta setmana volem donar protagonisme al joc de "Las Brujas de Cernégula" de l'editorial amiga Gen X Games, un  joc on t'hauràs de convertir en la bruixa que millor i més pocions prepari. Recull les herbes necessàries, pero calcula bé les teves accions! Prepara a la marmita màgica complicades receptes i domina un o més disciplines màgiques. Converteix-te en la bruja més experimentada i guanya punts per demostrar-ho!

Ja sabeu doncs, si voleu provar Las Brujas de Cernégula, no cal que recolliu herbes de camí a la sessió, no us faràn falta. Només apropar-vos a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 14 d'abril de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats