13 de febrer del 2018

Convocatòria 140a Sessió (17-02-2018): Una Columna de Fuego

0 comentaris
 


Ja arriba aquí l'hora del desenfrè lúdic que estàveu esperant! I és que aquest dissabte 17 de febrer tornem a tenir sessió el Club Amatent. Us convidem un cop més a venir amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella.
Si ens vas conèixer aquesta Festa Major i és el primer cop que vens a una sessió del Club Amatent, apunta:  ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).

Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més comode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns!

Aquesta setmana volem donar protagonisme a Una Columna de Fuego, un joc de gestió de recursos molt recomanable de l'editorial amiga Devir. El joc que tanca la trilogia lúdica de l'aclamada trilogia literaria de Ken Follet.
Ja sabeu doncs, si voleu provar Una Columna de Fuego, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 17 de febrer de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats