4 de desembre del 2017

Convocatòria 137a Sessió (09-12-2017): Las Montañas de la Locura

0 comentaris
 


Si no teniu previst sortir de pont aquests dies, teniu una cita amb el Club Amatent! I és que aquest dissabte 9 de desembre tornem a tenir sessió a l'Espai Jove La Capella.
Aquesta setmana volem donar protagonisme a Las Montañas de la Locura, un joc que arriba a les botigues aquests dies i que us volem presentar en exclusiva de la mà de Devir Iberia. És l'hora de trobar les reliquies ancestrals i fugir!

Serà a finals de desembre quan arribi a botigues. 
Creat per Rob Daviau i il·lustrat per Miguel Coimbra, ofereix competicions de 3 a 5 jugadors i de 60 a 90 minuts de durada a partir de 12 anys. Amb l'humor com a aliat, el creador de Pandemic Legacy ens proposa un joc cooperatiu que alguns poden classificar com a joc social o party game on el riure està assegurat.

Durant una expedició a l'Antàrtida, un grup de científic descobreix els vestigis d'una gegantesca ciutat ancestral. L'objectiu plantejat serà doncs trobar les relíquies d'aquesta civilització i fugir abans de perdre la cordura.
L'estratègia serà fonamental per a complir els requisits de cada localització i reunir el nombre més gran de relíquies. Tanmateix, la comunicació entre jugadors és la veritable protagonista. Hi haura 30 segons per debatre sobre l'objectiu a complir, encara que la bojeria infuirà en ella i les possibilitats dels jugadors.

Ja sabeu doncs, si voleu provar Las Montañas de la Locura abans que ningú, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 9 de desembre de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats