21 de novembre del 2017

Convocatòria 136a Sessió (25-11-2017): Doggy Bag

0 comentaris
 

S'apropa el cap de setmana i és setmana de Club Amatent! I és que aquest dissabte 25 de novembre tornem a tenir sessió el Club Amatent i us convidem un cop més a venir amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella.



Aquesta setmana volem donar protagonisme a Doggy Bag, un joc recomanable de l'editorial amiga GDM Games! És l'hora de ser el gos més astut del barri!


De 2 a 6 jugadors competiran en aquest joc de tipus "push your luck", en partides de 20 minuts de durada. L'acció es desenvolupa a principis del segle XIX, a un Londres al més pur estil Oliver Twist. Un grup de gossos de carrer es veuen obligats a robar ossos per tota la ciutat per a Fagin el terrible.
Serà doncs a la nit quan tractarem de recuperar part del deliciós botí tot i que, per a la nostra desgracia, el cap acostuma a dormir amb un ull obert. 

Doggy Bag és un joc molt divertit doncs sempre estarem temptats d'agafar més ossos amb un alt risc d'esguerrar la nostra puntuació de la ronda. La seva mecànica de gestió de l'atzar, combinat amb la tensió de treure peces fan de Doggy Bag un joc molt àgil i divertit. A més la dimensió de la capsa i la quantitat i bellesa de components el converteixen en un joc senzill de transportar. 

Ja sabeu doncs, si voleu provar Doggy Bag, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 25 de novembre de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats