14 d’agost del 2017

Convocatòria 129a Sessió (19-08-2017): El Favor del Faraón

0 comentaris
 




Bones vacances! Al Club Amatent la calor no ens atura mai i aquest dissabte tornem amb més jocs i partides! Us convidem un cop més a jugar amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella.


Aquesta setmana volem donar protagonisme a El Favor del Faraón un joc molt recomanable de l'editorial Viravi! És l'hora de llençar daus per escalar a la societat egípcia!



En aquesta ocasió els jugadors prendran el paper d'habitants de l'antic Egipte, que busquen audiència amb el faraó, a través de guanyar influencia i anar pujant pels escalafons de la societat podran aconseguir el favor de la reina i poder parlar amb el sobirà.


El Favor del Faraón és un joc que proposa partides de 2 a 4 jugadors amb més de 12 anys i una durada mitjana de 45 minuts. En aquest joc haurem d'ampliar la nostra col·lecció de daus a traves de la compra de marcadors per aconseguir una tirada de 7 o més resultats iguals. 


Ja sabeu doncs, si voleu provar El Favor del Faraón, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 19 d'agost de 10h a 14h i de 16h a 20h. 



Cal comentar que El Favor del Faraón serà un dels jocs protagonistes de les 2es Olimpíades Lúdiques InterClubs 2017. Si no el coneixeu i voleu entrenar amb nosaltres, us esperem. I si encara no us heu apuntat a les Olimpíades amb la vostra associació o club lúdic envieu un correu a clubamatent@gmail.com 


També comptarem amb l'esdeveniment del 11è Geocaching de taula, una trobada d'aficionats al geocaching amb vàries sorpreses per descobrir.

Us esperem!

usuari/s connectats