19 de juliol del 2017

Convocatòria 127a Sessió (22-07-2017)

0 comentaris
 

Com prova l'estiu? El Club Amatent torna amb més jocs i partides per a tothom! Si aquest dissabte no heu sortit de vacances, us convidem a jugar amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella. No sigueu tímids, us ajudarem a descobrir aquest món lúdic!

Aquesta setmana volem donar protagonisme a Titan Race el nou joc de SD Games y GenX! És el moment de celebrar una cursa d'allò més salvatge i desenfrenada!
 

Enfronta als teus titans en una cursa completament salvatge! Juga com a genet amb una muntura titànica utilitzant el teu poder, astúcia i tota classe d'objectes màgics per intentar guanyar la cursa. 

Envesteix als teus oponents, completa tres voltes i sigues el primer a creuar la línia de meta convertint-te en la nova llegenda de Neverworld!  

Titan Race és un joc de curses en el que entre de 2 a 6 jugadors intentaran arribar primers a meta. Per aconseguir-ho podran utilitzar daus, cartes i habilitats. Titan Race és un joc familiar amb una durada aproximada entre 30 i 45 minuts i amb un preu de compra recomanat d'uns 24,95€.

Ja sabeu doncs, si voleu fer unes carreres, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 22 de juliol de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats