3 de juliol del 2017

Convocatòria 126a Sessió (08-07-2017)

0 comentaris
 


El Club Amatent torna aquest dissabte amb més jocs i partides per a tothom. Si aquest cap de setmana no heu sortit de vacances, us convidem a jugar amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella. No sigueu tímids! Podeu venir sols, en parella, amb el nen i la nena... ja us ensenyarem i us ajudarem a descobrir aquest món lúdic!

Aquesta setmana volem donar protagonisme a Yangtze el nou joc de l'estiu de Devir! És el moment de celebrar el festival de fanalets i cobrir el llac amb la màgia de les més meravelloses combinacions de colorits fanalets.

Yangtze és un joc de col·locació de peces en el que entre de 2 a 4 jugadors intentaran fer coincidir els laterals de la loseta amb les que es trobin sobre la taula per obtenir cartes de fanalets de diferents colors. Posteriorment, amb aquestes cartes hauran de complir una sèrie d'encàrrecs que requereixen diverses combinacions de cartes. El jugador que aconsegueixi completar els millors encàrrecs serà el guanyador. Yangtze és un joc familiar amb una durada aproximada entre 30 i 45 minuts i amb un preu de compra recomanat d'uns 24,99€.

Ja sabeu doncs, si voleu conèixer Yangtze, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 8 de juliol de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats