8 de maig del 2017

Convocatòria 122a Sessió (13-05-2017) i IV Torneig de Catan SVH 2017

0 comentaris
 

Ja tornem a ser aqui! Com van les ganes de jugar? Esperem que hagueu entrenat molt perquè aquest dissabte fem el 4rt Torneig de Catan SVH al Club Amatent!Encara no t'has apuntat? Encara queden places, però afanya't! Per apuntar-vos ens heu d'enviar un mail a info@clubamatent.cat amb el vostre nom. Si encara tenim places dissabte abans de les 10 h, podreu inscriure-us allà mateix.

Com sempre, es un torneig classificatori pel nacional de Madrid, hi haurà premis pels finalistes i sortejos pels participants. No us ho perdeu!

Aquesta setmana hem volgut fer protagonista de cartell al joc de cartes Covenant: El Pacto de l'editorial GenX Games, un joc de misteri de 3 a 5 jugadors amb una durada entre 30 i 45 minuts. Interessant, oi? 


El Pacte amb la Mort sempre té dues cares. Estàs disposat a pagar el preu? Quatre codiciosos nobles han signat un pacte amb la mort, sol·licitant que un d'ells sigui nombrat hereu de la corona. Però han de tenir en compte que un pacte té dues parts, y la Mort exigeix a cambi l'ànima d'un dels cuatre. El compte sel cobrarà gracies a un assessí que viu entre ells: qui serà? Una de les persones a qui els nobles han ofès, ferit o arruinat, es venjara de la ma de la Mort. Hi ha 28 sospitosos y aquesta nit, tot sera revelat.

Ja sabeu doncs, si voleu conèixer Covenants us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 13 de maig de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

Per cert! Aprofitem per animar-vos a portar aquells jocs de taula que ja no feu servir tant o que voleu vendre. Volem fer una secció de compra-venta de jocs, una secció que em anomanat Mercamatent. Potser trobes aquell joc que tanta curiositat et feia a un preu irresistible.

Ens veiem dissabte!

usuari/s connectats