25 d’abril del 2017

Convocatòria 121a Sessió (29-04-2017) amb Taller de Jocs Politicohistòrics

0 comentaris
 

Com va jugadors i jugadores? Sabieu que aquest dissabte és el "Día Mundial del Jocs de Taula" (International Tabletop day) ?


Des del Club Amatent us convidem a cel·lebrar-ho amb nosaltres aquest dissabte 29 d'abril l'Espai Jove La Capella en l'horari habitual: de 10 h a 14 h i de 16h a 20h.


Aquesta setmana volem fer una sessió especial, un taller de jocs politicohistòrics. Interessant, oi? 

Els jocs politicohistòrics ens permeten conèixer i aproximar-nos a situacions que han ocurregut a la nostra història des d'una perspectiva lúdica i amena. Poques coses hi ha comparables amb l'aprenentatge o la recreació a través del joc i aquest dissabte ho podreu fer amb una sèrei de Wargames i jocs polítics. Aquí un recull d'alguns:

- Twilight Struggle 
- Wir Sind Das Volk!
- 13 Días: Crisis de los misiles cubanos 
- Días de Ira: Budapest 1956 (joc que protagonitza el cartell de sessió).
- 1960: Carrera hacia la Casa Blanca
- 1989: Dawn of Freedom

A més a més, també disposareu de la nostra ludoteca habitual amb jocs que també ens faran viure situacions del passat com: Barcelona La Rosa de Fuego, El Oso Despierta, Stone Age...

Ja sabeu doncs, si voleu conèixer el passat politicohistòric des d'una nova perspectiva i per a totes les edats, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 29 d'abril de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

Per cert! Ja estan obertes les inscripcions al "4art Torneig de Catan SVH 2017", classificatori pel Nacional de Madrid.


Per apuntar-vos ens heu d'enviar un mail a info@clubamatent.cat amb el vostre nom per a reservar-vos lloc. No us ho perdeu!

usuari/s connectats