14 de març del 2017

5è Aniversari Amatent (18-03-2017)

0 comentaris
 
Ens complau convidar-vos a la 118a Sessió Amatent, però aquest cop será una una Sessió Especial 5è Aniversari i variarem una mica el lloc de trobada pel matí:
 


 
Per a celebrar-ho com ha de ser hem pensat tornar als nostres origens i recrear la 1a Sessió Amatent allà on es va produïr, és a dir, a la Sala d'Actes de la Biblioteca Les Voltes de Sant Vicenç dels Horts (al carrer Nou, número 9).
 
Començarem a les 10 h. del matí i durarà fins les 14 h. Allà trobareu una exposició de fotografíes i cartells del Club dels moments més significatius d'aquest darrers 5 anys. Hi haurà un inici més protocalari (amb algunes paraules de membres i autoritats, i un brindis de celebració). Seguidament començarem amb els jocs, però no serán uns jocs normals sinó una selecció dels primers jocs que es van jugar al Club Amatent, tot un exercici de nostàlgia i on podrem comprobar si aquests han madurat bé aquests últims 5 anys.
 
Posteriorment, a les 16 h. continuarem l'aniversari ja al nostre local habitual: La Capella (al carrer Albacete, 1-9), amb tota la Ludoteca Amatent disponible com és costum. Durant tota la tarda també s'aniran succeïnt tota una sèrie d'activitats com sortejos pels assistents, un event/trobada de Geocaching, bufada d'espelmes... i acabarem amb un brindis pels següents 5 anys de la nostra història.
 
Hi esteu tots convidats!

usuari/s connectats