22 de novembre del 2016

Convocatòria 111a Sessió (26-11-2016)

0 comentaris
 
Aquest dissabte 26 de novembre, després d'haver participat en el Devirfest 2016 a la Fàbrica Moritz de Barcelona i a la inauguració del nou Parc Mamut Venux de Sant Vicenç dels Horts tornem a tenir sessió habitual. Teniu ganes de passar-ho d'allò més bé oi? Doncs us esperem com sempre a l'Espai Jove La Capella en l'horari habitual, de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

Aquesta setmana volem donar protagonisme a un joc que arribarà aviat a la ludoteca del Club Amatent. Es tracta d'un dels jocs que més rebombori van fer a la Fira Internacional de Jos de Taula d'Essen Spiel 2016, un joc que recentment ha tret en castellà l'editorial amiga GDM Games. Parlem del divertit "Not Alone"!
 
Estem al segle XXV, ets membre del naufragi d'una expedició intergalàctica al misteriós planeta anomenat Artemia. Mentre esperes a la nau de recat, comences a explorar el planeta, però una criatura alienígena capta la vostra olor y comença a caçar-vos. No esteu sols! Sobreviuràs als perills d'Artemia?
Not Alone, és un joc de taula de 2 a 7 jugadors i amb una durada de 30 a 45 minuts, creat per Ghislain Masson i il·lustrat per Sebastien Caiveau. És un dels jocs del moment, com us vam explicar a la ressenya de fa unes setmanes. La seva mecànica es basa en el cuit i amagar i en la deducció.
Mentre que la criatura que actua com a criatura té com a objectiu trobar a les preses i fer avançar el comptador d'assimilació, les preses busquen romandre ocultes. Alhora que passen desapercebudes, els hi convé aprofitar els efectes de les diferents localitzacions del planeta (cartes). Les avantatges a l'hora de visitar la platja, el refugi o la jungla són vitals per fer avançar el comptador de rescat, amb la conseqüent victòria.

Si vols intentar sobreviure al planeta Artemia t'esperem aquest dissabte 26 de novembre de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h!

També comptarem amb l'esdeveniment del 9è Geocaching de taula, una trobada d'aficionats al geocaching amb vàries sorpreses per descobrir.

Us esperem!

usuari/s connectats