5 de juliol del 2016

Convocatòria 101a Sessió (09-07-2016): Arcanya Magic Academy

0 comentaris
 

Després d'una intensa nit a La Nit Més Curta Més Llarga de Jocs 2016, aquesta setmana tornem a tenir sessió a l'Espai Jove La Capella i en aquesta ocasió us volem presentar una de les incorporacions a la nostra ludoteca. Es tracta del joc Arcanya Magic Academy de l'editorial Holocubierta ediciones.

Arcanya és un joc de taula de 3 a 10 jugadors amb una durada aproximada d'entre 15 i 45 minuts. Té un disseny interior i unes mecàniques perfectes tant per a nens de 8 anys o més, com per adults, doncs és un joc per a tota la família.
A Arcanya cada jugador interpretarà a un aprenent de mag d'una de les 6 faccions elementals.
Després d'un llarg i exigent curs ha arribat el moment de l'examen final: un enfrontament en el qual mags de totes les races han de tractar de controlar un orb màgic i fer-lo arribar al següent participant fins que sucumbeixi a la seva potencia.

Cal felicitar a l'editorial de Guadalajara Holocubierta Ediciones per portar-nos aquest joc tan divertit.Tots estem desitjant provar-lo a la sessió.

Així doncs, ja saps, si tens ganes de provar novetats com Arcanya Magic Academy t'esperem aquest dissabte 9 de juliol al Club Amatent!

usuari/s connectats