27 de maig del 2016

Convocatòria 98a Sessió (28-05-2016): Mombasa de LudoSentinel

0 comentaris
 


Després d'un intens i fantàstic CorreJocs 2016, aquesta setmana tornem a tenir sessió regular a l'Espai Jove La Capella i en aquesta ocasió us volem presentar una de les incorporacions més recents a la nostra ludoteca. Es tracta de l'aclamat Mombasa de l'editorial LudoSentinel.

A Mombasa, us convertireu en inversors de diferents companyies establertes a cada un dels punts cardinals d'Àfrica com són Mombasa, Ciutat del Cap, Sain-Louis i El Cairo. El nostre objectiu serà expandir la nostra xarxa comercial per tot el continent africà per tal d'aconseguir el màxim benefici possible.

Mombasa ha estat un dels grans desitjats de la passada fira alemanya de jocs de taula, Essen Spiel i no és casualitat doncs es tracta d'un joc de tipus econòmic que sap incloure diverses mecàniques com són la programació d'accions, col·locació de treballadors, deckbuilding i interacció directa i indirecta en un joc de 2 a 4 jugadors amb una durada de 90 minuts.

Cal felicitar a la jove editorial LudoSentinel per atrevir-se a portar i traduir un joc de pes mitjà i oferir-lo a més, a un preu competitiu. Totes estem desitjant provar-lo a la sessió.

A més a més, cal afegir que comptarem amb altres demostracions lúdiques, en aquest cas, a càrrec de la botiga online Mathom que ens portarà en primícia els jocs Bienvenido a la mazmorra i El Gran libro de la locura de l'editorial Devir.

Així doncs, ja saps, si tens ganes de provar novetats com Mombasa de Ludosentinel entre d'altres us esperem demà dissabte 28 de maig al Club Amatent! T'esperem!

usuari/s connectats