18 d’abril del 2016

S'obren les places per participar en el Torneig de El Señor de los Anillos de la Tierra Media del CorreJocs 2016

0 comentaris
 

Ens omple de satisfacció poder anunciar un torneig singular pel proper CorreJocs 2016. Es tracta d'un torneig d'un joc ja extingit: El Señor de los Anillos: Juego de Cartas Coleccionables de la Tierra Media.

I és que SATM (com es coneix entre els aficionats) segueix sent tot un fenomen lúdic, tot i els seus anys. Es tracta un joc que amaga un món de diversió, fantasia, estratègia i il·lusió entre els seus personatges, esdeveniments, llocs i criatures. Una partida pot convertir-se en l'esdevenient més important de l'any, no només pel joc en si, sinó per l'entusiasme que desperta entre els seus jugadors.

I és que al CorreJocs 2016 no és només un esdeveniment familiar, també els jugadors més experts són benvinguts i així us ho volem fer arribar.
Gràcies a la botiga online de jocs de taula Mathom, gran col·laborador del Club Amatent, podrem oferir-vos un torneig seriós i respectable d'aquesta gran joia de joc.

El torneig de SATM es farà dissabte 14 de maig a les 10 h del matí al recinte del CorreJocs 2016, a l'Escola Joan Juncadella de Sant Vicenç dels Horts. Si desitgeu apuntar-vos, ho podeu fer a info@mathom.es

usuari/s connectats