29 d’abril del 2016

Peces i més peces a la Zona Infantil de Jocs de Construcció

0 comentaris
 

Si t'agraden els jocs de construcció tipus Lego o Playmobil o vols iniciar als teus fills, estàs d'enhorabona doncs al CorreJocs 2016 hi tindreu un espai de joc permanent gràcies als amics de la botiga Andròmits. Allà podràs veure què els hi agrada, què els motiva i quines sensacions desperta i us assessoraran en tot.

L'afició pels maons de Lego i pels Playmobils segueix creixent. Avui en dia grans i petits comparteixen el gust per aquests tradicionals jocs de construcció. Evidentment, els més petits els utilitzen per divertir-se i desenvolupar la seva creativitat i imaginació mentre que els més grans, en canvi, ho han convertit en una afició col·leccionista.

Tant nens com grans juguen molt més ara que fa 20 anys. Els darrers 10 anys hi ha hagut un creixement espectacular de gent gràcies a llicències conegudes com Star Wars, Indiana Jones...

Ja ho sabeu, durant tot el CorreJocs 2016, a l'Escola Joan Juncadella, hi haurà disponible una zona amb taules plenes de peces i més peces per a fer volar la imaginació i construir qualsevol cosa gràcies als amics de la botiga Andròmits, experts en col·leccionisme de jocs, joguines i llibres.



usuari/s connectats