21 d’abril del 2016

Converteix-te en detectiu a Pequeños Detectives de Monstruos

0 comentaris
 

Converteix-te en detectiu i resol un misteriós cas amb els objectes màgics de l’agència i amb l’ajuda dels nostres amics gamusins! Pequeños Detectives de Monstruos és un joc d’interpretació i deducció per a jugar amb la canalla a partir dels 3 anys. 

El CorreJocs 2016, amb la col·laboració de l'editorial Nosolorol, aposta per apropar les aventures imaginàries a petits i adults i els ofereix diferents partides a aquest i altres jocs de rol.

Jugar a rol és una bona manera de passar l’estona en família, fer volar la imaginació i viure aventures plegats. Mirant d’interpretar un personatge, cada jugador assumeix un rol i interactua amb l’entorn i la resta de jugadors. La curiositat, la descoberta, la cooperació, l'empatia... poden ser alguns dels ingredients d'aquestes partides.

Existeixen jocs dissenyats especialment perquè els més menuts puguin tenir el seu primer contacte amb el rol. És el cas de Pequeños Detectives de Monstruos, un joc en el qual els participants assumeixen el paper de detectius, i la seva missió és buscar pistes per una casa o lloc, i descobrir al monstre que està causant problemes.

Les partides de Pequeños Detectives de Monstruos poden ser d’allò més variades. De vegades haurem de trobar i atrapar un monstre en un flascó de vidre per convertir-lo en bo; altres vegades caldrà ajudar al monstre perquè està espantat o trist; o també la missió pot consistir a trobar alguna cosa que el monstre ha amagat, com ara el comandament a distància de la TV, un peluix, les pinces de la roba…

L’experiència que ofereix aquest joc és molt enriquidora doncs, els infants faran volar la imaginació, viuran aventures, desenvoluparan la deducció i el treball en equip i el més important, es divertiran d’allò més. Pequeños Detectives de Monstruos s'adreça a infants de 3 anys cap endavant i permet adaptar la complexitat de les regles a l'edat dels jugadors.

Els petits i els pares i mares que vulguin viure aquesta aventura ho podran fer el cap de setmana del 14 i 15 de maig al CorreJocs 2016. Es faran moltes partides en el següent horari:

- Dissabte 14 de 10.30 h a 14 h
- Diumenge 15 de 10.30 h a 14 h i de 15 h a 21 h

A cada partida hi haurà 4 o 5 jugadors i un membre del Club Amatent farà de màster. T'animes a participar-hi?

Per fer-ho cal enviar un correu electrònic a l'adreça clubamatent@gmail.com o inscriure’s el mateix dia. S'haurà d'especificar si hi aniràs sol o amb un grup de gent, tot indicant quants jugadors portaràs. Si vens sol no et preocupis, et trobarem un grup!


Pequeños Detectives de Monstruos no serà l'únic joc de rol que podran provar els més menuts al CorreJocs. També s'hi faran partides a Magissa, on els petits viuran una aventura increïble en un món de fantasia. Els adults també podran gaudir del rol amb Fragmentos, La llamada de Cthulhu i Star Wars – Al filo del Imperio / La era de la Rebelión. A sota tens els horaris de totes les partides. La secció d’Aventures Imaginàries (rol) del CorreJocs és possible gràcies a la col·laboració de Nosolorol Ediciones.


Horari secció Aventures Imaginàries (Rol)


usuari/s connectats