28 de març del 2016

Crònica 94a Sessió (19-03-2016)

0 comentaris
 
Una jornada més estem amb tots vosaltres en una nova sessió amatent, plena de novetats i bon caliu. Va haver força bona acollida si tenim present que s'apropen dates festives i molta gent marxa de vacances. Al club, a més de jugar a jocs, vam aprofitar per realitzar material i decoracions que farem servir en el proper Correjocs que es celebrarà d'aquí a poques setmanes. Us sona de quin joc de Devir pertany la figura més gran de la fotografia? ;)


Comencem amb la gran novetat i plat fort principal de la sessió d'avui: la novetat de GDM Destroy BCN! , un joc del gran Toni Serradesanferm i il·lustrat per les divertides i potents il·lustracions de Siscu Bellido. Ambientant en la ciutat de Barcelona diferents personatges emblemàtics de la ciutat (com Floquet de Neu, l'estatua de Colom, el drac gaudinià del Parc Güell, etc) invaeixen la ciutat destruint els edificis al més pur estil Godzilla. Un joc molt tàctic amb menys caos atzarós del que sembla. Un joc de preveure posicionament i que juga amb els daus no com a element d'atzar on els llances i surt el ressultat que surt sinó com a part implicada en els components del joc. Va agradar molt a la gran quantitat d'amatents que el van provar. No descartem fer-li més partides en futures sessions. Realment és tot un encert que l'editorial aposti per bons autors amb jocs tan interessants com aquest i que facin creixer la qualitat del seus productes.






L'altra gran presentació i novetat de la jornada és l'esperadíssima novetat de Devir aclamada per molts fans que volien que es traduís a l'espanyol: parlem de Las mil y una noches. Un joc que diferent a tot ho publicat fins ara. Es podria descriure com un joc narratiu amb objectius i ubicacions en un mapa, on els jugadors van y venen amb unes intencions. Però pot succeir tot allò que marca la imaginació. Un joc gairebé sense límits! Nomès per l'originalitat val la pena provar-lo, és d'aquells jocs que o t'agrada molt o no t'agrada gens. D'aquells jocs que es va a passar-ho bé sense importar gaire qui guanya. Va agradar molt al club.

 



Un gran clàssic dels jocs de taula i que no solem jugar-hi perquè no el tenim a la ludoteca però que és deliciossament divertit i que hem pogut gaudir gràcies a la ludoteca personal d'un amatent: parlem del gran RoboRally. Un joc caòtic on has d'agafar uns objectes, i per fer-ho dones unes ordres a un robots, però aquestes accions no s'executen fins que es juguen els torns. La resta de jugadors juguen en secret les cartes de moviment, per lo que es veu al taulell no tindrà res a veure amb lo que es veurà! Així veus truncats els teus desitjos a menys que hagis previs psicològicament lo que faran els altres jugadors. Un joc divertidament caòtic.





Tampoc podiem deixar de jugar al grandíssim joc cooperatiu Pandemia. Un joc on hem de salvar el món d'unes infeccions que arrassen ciutats. Molt tàctic ja que pots deduir la probabilitat de les cartes que sortiran. I amb el punt d'incertidumbre que el fan molt divertit. Erradicar malalties i treure brots, evitan que s'espandeixin. Molt bo.




Tampoc podia faltar el gran Eurogame Lords of Waterdeep. Ambientat en fer missions tipus dungeons però que és un eurogame d'aconseguir recursos (en aquest cas guerrers) i fer missions. Molt i molt bo si t'agrada aquesta mecànica.





Us deixem amb la resta de jocs de la sessió. Ens veiem a la propera!!!









usuari/s connectats