29 de març del 2016

Convocatòria 95a Sessió (02-04-2016)

0 comentaris
 

Dissabte 2 d’abril estarem a la Plaça Narcís Lunes de 10 h a 14 h i a l’Espai Jove La Capella a la tarda. Si us apropeu, a més, podreu provar dos jocs que encara no hi són al mercat: Dice Drivin’ i King of The Hill.

Aquesta setmana tenim una sessió especial doncs comencem amb la iniciativa “Amatents al carrer”. I és que la primavera ja ha arribat i tenim ganes de sortir fora del local habitual, i se'ns ha acudit visitar els diferents barris del nostre poble, Sant Vicenç dels Horts.

Aquest dissabte al matí, ens trobareu a la Plaça Narcís Lunes. Tindrem jocs i més jocs disponibles per a tothom qui s’apropi. Veniu a saludar-nos!

A la tarda, de 16 h a 20 h, continuarem la sessió, ara si, a l’Espai Jove La Capella, el nostre espai habitual.


Tenim més novetats preparades per dissabte. Doncs, durant el matí podreu gaudir d’un joc que encara no està disponible a les botigues i que de ben segur us agradarà. Es tracta de Dice Drivin’ un salvatge joc de curses de cotxes creat per Rodrigo González amb un aire de videojoc retro que farà les delícies de tots. Dice Drivin’ es troba ara mateix recaptant fons a través de Kickstarter i ha superat qualsevol expectativa.

Enllaç a Kickstarter:
https://www.kickstarter.com/projects/vorpaliagames/dice-drivin-boardgame-play-like-old-times

I encara no hem acabat doncs, si us apropeu a l’Espai Jove La Capella, a la tarda podreu gaudir del joc King of the Hill amb l'Adrià Càmara.
King of the Hill, dels autors Oriol Tutusaus i Adrià Càmara i il·lustrat per Brian Oeakin, va ser guanyador del premi de prototips Iludo 2015 i tothom qui l’ha provat en parla molt bé.

El rei nan de Dwarfen ha mort sense descendència i s’ha de triar nou rei. Els clans més influents arriben a la cort per intentar fer-se amb la corona fanfarronejant sobre els seus mèrits i proeses. King of the Hill és un joc familiar de 2 a 6 jugadors i amb una durada d’entre 30 i 75 minuts. La seva mecànica de col·locació de treballadors i apostes agradarà tant als neòfits com als més experts.

 
Actualment està a punt d’iniciar la campanya de recaptació i ja som uns quants al Club Amatent amb ganes de donar-li suport.
Més info a: www.orcajocs.com

Així doncs, ja sabeu, aquest dissabte estarem al matí a la Plaça de la Vila i a la tarda a l’Espai Jove La Capella. A més, farem demostracions dels jocs Dice Drivin’ i King of the Hills. És una oportunitat única!

usuari/s connectats