15 de febrer del 2016

Convocatòria 92a Sessió (20-02-2016)

0 comentaris
 


Aquest dissabte tenim sessió al Club Amatent i en aquesta ocasió us volem animar a assistir a la presentació d'un prototip de joc de taula. Interessant oi? Doncs si afegim que l'apartat artístic va a càrrec del prolífic il·lustrador Pedro Soto, encara se'ns posen les dents més llargues, oi?

El joc en qüestió és el Meeple Quest de l'autor Manel Sánchez i ve patrocinat per la web de jocs de taula www.heroquest.es

Meeple Quest, és un joc familiar semicol·laboratiu on encarnarem a uns valerosos herois contractats pel Rei de Meeple Land. Durant la nostra aventura ens haurem d'endinsar a unes profundes masmorres on  lluitarem amb els meeples malignes del malvat Lord Meeple, aconseguint (ja de pas) tants tresors com puguem i guanyat la fama i la gloria que tant desitgem.



Un aspecte interessant del joc és que el taulell s'anirà mostrant segons els jugadors vagin explorant i es generarà mitjançant un sistema de cartes que definiran l'orientació i contingut. A més a més, tots els jugadors participaran  com a herois i s'enfrontaran a una intel·ligència artificial que guiarà als meeples enemics.


Meeple Quest és un joc semi cooperatiu, això vol dir que, tot i que inicialment potser ens interessa col·laborar amb la resta de jugadors, al final de l'aventura només podrà guanyar un!

Si no us ho voleu perdre, en Manel Sánchez juntament amb un col·laborador estaran dissabte al matí a partir de les 11 h i a la tarda a partir de les 17 h a l'Espai Jove La Capella (Carrer Albacete, 1-9) fent demostracions. És una oportunitat única!

Més informació a www.meeplequest.es

Us esperem aquest dissabte 20 de febrer al Club Amatent!

usuari/s connectats