17 de desembre del 2015

El Club Amatent i Devir oferiran activitats i tornejos al 1r Saló del Videojoc YOUWIN de Barcelona

0 comentaris
 

Organitzat pels 40 Principales YouWin se celebrarà a La Farga de L’Hospitalet de Llobregat del 18 al 20 de desembre.

Aquest cap de setmana arriba a L’Hospitalet de Llobregat el 1r Saló de Videojocs i Entreteniment Digital de Barcelona YouWin. L’esdeveniment que durarà tres dies, del 18 al 20 de desembre, està organitzat per Ràdio Barcelona (Los 40 Principales i Cadena Ser) i pretén reunir oci familiar, videojocs i música en un únic espai.
El Saló YouWin ja s’ha celebrat anteriorment en altres ciutats de la geografia espanyola com Màlaga, Mallorca o Saragossa, però és la primera vegada que arriba a la ciutat comtal.

L’esdeveniment es dividirà en diferents zones temàtiques on les famílies i visitants podran trobar videojocs, realitat virtual, jocs de taula, youtubers i DJs entre altres activitats del seu interès. Més info aquí.

http://www.youwin2015.com/barcelona/inicio

A YouWin Barcelona trobareu un espai dedicat als jocs de taula i l’associació lúdica Club Amatent junt amb l’editorial Devir estarem fent demostracions de jocs i organitzant tornejos. Tant si ets un expert en els jocs com si no, et convidem a visitar la nostra zona i a participar als tornejos. Tindrem premis pels guanyadors!

Aquest són els horaris dels tornejos:

Dissabte matí: 12:00 h. Sushi Go
Sushi Go! és un divertit i ràpid joc de cartes en el que els jugadors tracten de menjar el menú perfecte del seu menjar preferit. Per a fer-ho, hauran de combinar les cartes de la millor manera possible, però el problema és que les cartes circulen a tota velocitat per la taula i a cada torn només se'n pot jugar una per després passar-les al jugador del costat.



Dissabte tarda: 17:00 h. King of Tokyo

Controla un Mega Monstre i destrueix tot el que trobis al teu pas! Llença els daus per aconseguir la millor combinació amb la qual atacar, curar-te, comprar cartes especials o guanyar punts de victòria. Tu decideixes quina tàctica seguir per aconseguir ser el King of Tokyo: acumular 20 punts de victòria o ser l'últim monstre viu.

 
Diumenge matí: 12:00 h. Un imperio en 8 minutos
Crea un imperi i conquereix el món en menys de 10 minuts! En Un imperio en 8 minutos els jugadors han de triar al seu torn una carta d'entre sis disponibles. La carta proporciona una mercaderia i també una acció que el jugador haurà de realitzar immediatament. Les accions permeten anar conquistant el mapa a poc a poc, però les mercaderies aporten punts al final de la partida, de manera que els jugadors no podran descuidar cap dels dos aspectes.  

Diumenge tarda: 17:00 h. Los colonos de Catán
Catan és un joc de taula per a tota la família que s'ha convertit en un fenomen mundial. Des de la seva aparició a Alemanya ha venut més que molts dels jocs més tradicionals. Es tracta d'un joc que combina estratègia, astúcia i capacitat per negociar i en el que els jugadors tracten de colonitzar una illa, Catan, rica en recursos naturals.

Si desitgeu comprar entrades pel 1r Saló YOUWIN de Barcelona feu clic aquí.

Us esperem a La Farga de L'Hospitalet de Llobregat. No us ho podeu perdre!

usuari/s connectats