27 d’octubre del 2015

Convocatòria Sant Vicenç dels Morts 2015 - Sessió temàtica de Halloween (31-10-2015)

0 comentaris
 

Vine a passar un dia i una nit de por!

Aquest dissabte prepareu-vos per a passar un dia i una nit de por! L'horari oficial serà de 10 h a 14 h i de 16 h a 5 h de la matinada de l'endemà. Crearem un ambient terrorífic ja des de primera hora jugant a jocs de misteri i terror, realitzant partides especials de Zombicide (macropartida), Los Juicios de Santvi (redisseny del Hombres Lobo de Castronegro), partida de Rol de la Llamada de Chtuluh, un Trivial tematitzat... i alguna activitat sorpresa més.

A més a més de la selecció de jocs de la ludoteca us agrairem la vostra col·laboració per a què porteu jocs de la vostra ludoteca personal que puguin encaixar amb aquesta temàtica i així tenir més varietat on triar.

A partir de les 21 h tindrem la possibilitat de sopar al mateix local amb un menú Halloween a preu tancat de 10 euros que inclourà pizza, beguda i panellets. I la festa no acaba aquí! Després podreu triar entre assistir a la sessió de cinema de terror o seguir jugant fins a l'alba.

Us animem a què vingueu amb moltes ganes de passar-ho bé! Els que vulgueu podeu venir disfressats o animar-vos i deixar que us maquillem al local. Serà terrorífic!

usuari/s connectats