30 d’octubre del 2015

A Sant Vicenç dels Morts t'hi esperen un munt d'activitats aquest dissabte 31

0 comentaris
 


Vine a passar un dia i una nit de por!


Sant Vicenç dels Morts és el nom que hem triat per a un nou esdeveniment lúdic que hem estat preparant i que se centra en la festivitat del Halloween. El misteri, la por, el terror i els monstres seran protagonistes al Club Amatent durant tot el dia i la nit. L'horari oficial serà de 10 h a 14 h i de 16 h a 5 h de la matinada de l'endemà.

Si fa uns dies us anunciàvem la celebració aquest dissabte 31 d'una sessió del Club Amatent especial, avui us volem explicar en detall algunes de les activitats que hi tindran lloc.




- Ludoteca especial i demostracions de jocs. Durant tot el dia tindreu a la vostra disposició una àmplia ludoteca tematitzada i al personal del Club Amatent perquè us expliquin jocs. No només comptem amb els nostres jocs sinó que algunes organitzacions col·laboradores com Devir, Morapiaf, Viravi, Dungeon Marvels o Brain Picnic ens han cedit novetats del seu catàleg perquè en podem gaudir.


- Partida de Trivial Halloween. Si ets un entès en temes de monstres, si saps on viu en Dràcula, de quantes parts està fet en Frankenstein o quan surten els homes llops tens tot el que és necessari per a participar en el nostre Trivial de Halloween. Té bona pinta? Doncs aconsegueix tots els "quesitos" i guanya!


- Megapartida de Los Juicios de SantVi. A Sant Vicenç dels Morts hi ha moltes bruixes, tothom ho sap. Aprofiten la nit per sembrar el caos i el poble es desperta trasbalsat. De qui sospitar? Tothom sembla tan bo durant el dia... Si coneixes el joc "Los Hombres Lobo de Castronegro" t'agradarà el redisseny que hem fet exclusiu per aquest esdeveniment. Participa en la megapartida!



- Megapartida de Zombicide. Recentment s'escolten notícies de gent que mossega a d'altres i deixen de ser ells. Sembla que hi ha un brot zombi molt a prop. Moure's en silenci i registrar les cases per aconseguir provisions és l'única manera de sobreviure. Juga amb nosaltres a Zombicide tenim el joc bàsic, la temporada 1 i 3, l'expansió de Toxic City Mall i l'instint de sobreviure....


 - Partida de La Llamada de Chtulhu. El senyor Brockford, un ric empresari, no està content amb la seva nova casa a Florida. Aprofitant que celebra un sopar per ensenyar la casa als seus amics, els convida a què donin un cop d'ull al soterrani per a localitzar la causa d'uns sorolls estranys. Els seus amics, un grup d'investigadors experts en misteris, no tenen temor i la curiositat els empeny a resoldre el misteri. Voldràs ajudar-los?




- Taller de maquillatge terrorífic. Que seria de Halloween sense monstres? Anima't a venir disfressat, i si no tens disfressa, et maquillarem per tal de donar-te l'aspecte més espantós que se'ns acudeixi. Seràs el terror de la nit!


- Sessió de cinema de terror. Quan sigui plena nit, apagarem llums posarem el projector i només els més valents aguantaran damunt de les cadires. La sessió de cinema només és apta pels més valents! (no recomanat a menors d'edat). També es podrà seguir jugant a jocs de taula a l'altra sala si us heu quedat a mitja partida.


- Sortejos, concursos i moltes sorpreses més. En qualsevol moment muntarem enmig de la vetllada un concurs o una activitat sorpresa. No podem donar més detalls o ens tallaran el cap!

Necessiteu més motius per apropar-vos? Us animem a què vingueu amb moltes ganes de passar-ho bé!

Serà terrorífic!

usuari/s connectats