13 d’agost del 2015

Crònica 81a Sessió (08-08-2015)

0 comentaris
 
Tornem una quinzena més amb una nova sessió a La Capella dels Antics Salesians, amb molt bon caliu i molts jocs. En aquesta sessió cal destacar la quantitat de jocs provinents de ludoteques personals dels propis assistents que han portat per a què es juguèssin, que ha donat un toc fresc als títols dels jocs jugats, desde grans clàssics difícils de trobar avui dia, com jocs poc coneguts però amb gran nivell de jugabilitat, així com les clàssiques novetats ja conegudes en darreres sessions.






Un d'aquests grans clàssics és el famosíssim Space Hulk, un joc de miniatures ambientat en un món futurista dominat pels robots on ens tindrem que moure per unes instalacions amb l'objectiu de derrotar l'equip rival. La seva possada en escena junt amb la seva mecànica el converteix en un bon joc d'un contra un que no deixa indiferent a ningú.





Un altre joc descatalogat i que també té molta fama és Furia de Drácula. Un joc bassat en la popular novela on un personatge pórta a Drácula i ha d'anar atacant víctimes sense que el trobin i la resta de jugadors són investigadors que han de trobar-lo i aniquilar-lo. Té coses semblants al sombras sobre londres tot i que és completament diferent, ja que els jugadors es fan amb cartes que potencien el moviment i altres accions especials, així com armes (ja que encara que trobis a Dràcula l'has de matar) i un seguit de tirades de daus per moure's amb tren i altres cosetes que fan el joc molt amè.



I un joc poc conegut però que té molta qualitat com a joc és el Isle of Skye. Un joc que combina mecàniques de Glen More i Carcassonne, on has d'anar construint el teu terreny fent conectar losetes i mirant d'aconseguir potenciadors. Realment és molt interessant com construeix les mecàniques aquest eurogame poc conegut però que entreté bastant.




I un altre joc poc conegut i que ha arribat a guanyar un speal des jahres és el um reifenbreite, un joc de carreres ciclistes amb una estètica de la Bande Dessinée francesa molt senzill però força divertit. Tan és així que poden jugar persones adultes tranquilament. Realment els components fan força patxoca dins de l'ambientació que té.











I un altre eurogame poc famós però que està bastant bé és el Murano. Un joc d'aconseguir recursos i monedes en hipotètics mercadeigs però que té la clàssica mecànica dels eurogames. Depenent de la situació dels diferents vaixells pots fer unes accions o unes altres i has d'anar aconseguint potenciadors que donen punts segons assoliments a final de partida i altres accions més inmediates i globals per a tots.




Un joc molt exitós a l'amatent i que avui hem tornat a gaudir és el Sentinels of Multiverse. Ja sabeu, el joc cooperatiu de superherois que tenen que derrocar a un enemic per mitjà de cartes personalitzades. Si t'agrada la temàtica de lluites d'herois el gaudiràs molt, i a més si es juga amb una baralla amb els autèntics personatges de DC i Marvel. Mai ens cansarem de jugar-lo!





També es van tornar a jugar a les bones novetats de Devir, tant el Cacao com el Dice Masters, dos jocs que tenen molt bona acollida al Club Amatent i que es juguen constantment a les sessions.




I el joc que també va rebre moltes partides és l'excel·lent Splendor, un joc molt adictiu i que també agrada molt al club amatent on l'estratègia és importantíssima per fer-se amb la victòria. Aquest joc de ben segur que us sóna d'altres cròniques.





Un joc que feia molt que no jugavem era el Mice and Mystics, el conegut joc dels ratolins que exploren masmorres mentres es va narran la història. Un bon joc amb bons components que es pot gaudir en espanyol gràcies a l'editorial masqueoca.



Per acabar us deixem amb la resta de jocs, molt d'ells coneguts d'altres cròniques com: Dados Zombis, Catan, Smash Up, Señor de los Anillos, Adios Amigo, Aventureros al tren, Space Alert, Land Unter,Banjooli Xeet, San Juan, Pequeños Grandes Reinos, etc. Recordeu que no fem vacances i que continuaran havent sessions amatents aquest agost. Ens veiem a la propera!















usuari/s connectats