17 de juny del 2015

Crònica 77a Sessió (13-06-2015)

0 comentaris
 
Estem de nou amb tots vosaltres per narrar-vos una jornada Amatent plena d'il·lusió i jocs :) Un dels successos més rellevants ha estat la presència de l'editorial Viravi que ens ha ensenyat a jugar a jocs d'imminent aparició però que encara no estan publicats al mercat. Tota una primicia que desde l'Amatent agraïm enormement i que ens ha fet vibrar d'allò més!





Un dels jocs que més expectació va generar de l'editorial Viravi va ser el Una Noche, El Hombre Lobo , un joc una mica semblant al Hombres Lobo de Castonegro però amb sutils diferències que fa que tingui una mica més de suc i profunditat. Per començar, tot succeeix en una sola nit enlloc de en varis dies i hi ha més quantitat de personatges que alteren estratègicament (o caòticament) certs aspectes de les identitats o de les pròpies accions i desenvolupament del joc. L'aspecte de les acusacions i de dissimular o putejar continuen vigents en aquest divertit joc. Sigui com sigui, ens vam fer un tip de riure, i d'això es tractava...





Un altre joc presentat i més de caire infantil va ser el Storytelling que en breu començarà el seu mecenatge (creiem que aquest dilluns mateix dia 22). Un joc amb magnífiques il·lustracions de contar contes mitjançant la memòria i la col·locació que va triomfar com pocs entre els Amatents més peques: 





Un tercer joc d'aquesta editorial és el Capitan Flint, el nou joc de cartes del Josep M. Allué. Agraïr finalment la presència d'aquesta nova editorial a la qual li desitjem tota la sort del món, els seguirem atenta i lúdicament.


Un altre gran esdeveniment d'aquesta Sessió va ser la cel·lebració  de la gran final d'un torneig de Takenoko que portàvem desenvolupant ja fa moltes Sessions enrera. Avui el donem per finalitzat amb la gran victòria de la nostra estimada Ruth en una partida disputadíssima a punts i que s'endú de premi un exemplar de Dungeon Raiders. Moltes felicitats!!!






També vam jugar a la aclamadíssima novetat La Granja, un joc de gestió de recursos amb molta estratègia i moltes accions per realitzar que ha agradat molt als qui l'han provat. Encara que sembli mentida no s'assembla gaire a l'Agrícola més que en la temàtica, però malgrat això estem parlant d'un molt bon joc que donarà molt de què parlar:






I com no podia ser d'una altra manera molts Amatents estan practicant per al Torneig Nacional de Carcassonne que es celebrarà a Madrid aquest cap de setmana, fent unes partidetes per a practicar. Aconseguirem que un Amatent es faci amb el títol per tercer any consecutiu? Seria increïble, ja ser-ho dos anys ens sembla un miracle! Us mantindrem informats!





I un joc per a molts jugadors que feia temps que no jugàvem és el clàssic 7 Wonders on es combina l'especial draft de cartes (ara força present en molts jocs però que quan va sortir el 7 Wonders era una mecànica revolucionària) amb la gestió de recursos i el puteig: 




La secció infantil també s'ho va passar d'allò més bé amb una gran varietat de jocs com ara el Graffiti, El Labertinto Mágico, el Aviador Loco, el Dino Race, el Gardens i/o el Dixit:








Us deixem amb una mostra fotogràfica de la resta de jocs que de ben segur que ja deureu conèixer d'altres Sessions per la gran quantitat de vegades que els juguem. Salutacions!!











usuari/s connectats