26 de juny del 2015

Celebrem el 1er Torneig de Cacao al Club Amatent - Sessió LNMCMLDJ (20-6-2015)

0 comentaris
 


L’estiu ja és aquí i al Club Amatent ho hem volgut celebrar afegint-nos, com moltes altres associacions, a l’esdeveniment de  “La Nit Més Curta Més llarga de jocs de Taula”. La data escollida va ser el passat dissabte 20 de juny per la nit i fins la matinada i… van ser uns quants els valents que ens van acompanyar!
I és que tot bon esdeveniment té sempre una sèrie de plats forts o al·licients. En aquesta ocasió ens vam decidir a organitzar el 1er torneig de Cacao de Sant Vicenç dels Horts.

No coneixeu Cacao?

Cacao és un joc de taula ràpid i fàcil d’aprendre publicat recentment per l’editorial Devir i ambientat en l’exòtic món de “l’aliment dels déus” o sigui del cacau. En aquest joc cada jugador serà el cap d’una tribu disposat a guanyar riqueses i prosperitat mitjançant el cultiu i venda de cacau, l’abastiment d’aigua i l’adoració dels déus.






 Abans de res, hem d’agrair la col·laboració indispensable tant de Devir que ens va proporcionar els exemplars del joc i el premi, com de l’Espai La Capella i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts  que ens van cedir l’espai. Sense la seva ajuda no hagués estat possible celebrar aquest torneig.
Tanmateix, enguany es va arribar a una assistència de 16 participants, una xifra força respectable per a ser un joc tant recent. La veritat és que té una explicació i es que abans del torneig uns quants voluntaris amatents van estar ensenyant com es jugava als curiosos que es van apropar.     



Després d’aquesta primera fase de presentació on uns quants ja van fer la primera partida, per sorteig es van crear quatre taules amb quatre jugadors a cadascuna d’elles.
Un cop acabada la primera partida i després de comentar la jugada i prendre algun refresc ens vam disposar a fer una segona ronda. L’organització del torneig va agrupar als jugadors segons la quantitat de punts que havien fet prèviament doncs així quedava compensada l’avantatge inicial.



 

Un cop fet la segona partida, molt més ràpida i amb força més punts en el global de taules. Ja vam poder anunciar qui va coronar-se com a guanyador del 1er torneig de Cacau de Sant Vicenç dels Horts. I aquest jugador va ser en David Salmerón que va fer un total de 121 punts! Felicitats David! El recent guanyador va rebre com a premi un exemplar de Cacao i un sonor aplaudiment de la sala.





És sempre un plaer organitzar tornejos i veure com tota una varietat de persones diferents es reuneixen al voltat d’una taula per a divertir-se i socialitzar a través del joc.
Moltes gràcies a tots per fer d’aquest torneig un èxit!















usuari/s connectats