20 de maig del 2015

Crònica 75a Sessió (16-05-2015)

0 comentaris
 
Tornem un cop més amb una nova Crònica Amatent. Aquest cop la participació ha estat molt baixa degut a que coincidia amb les jornades de JugarXJugar de Granollers que tan importants i bones són, i un bon escamot d'Amatents va anar a fer acte de presència per conèixer novetats del món lúdic, així com participar en el torneig català de Catan:



Tot i així es van jugar molts jocs, alguns de nous i altres de coneguts. Jocs molt vistosos a nivell de components com el Medina, el Dog of War i el Formula D.










També es van jugar grans eurogames com és el cas de Istanbul i el clàssic Thurn and Taxis. Aquest últim feia bastant temps que no es jugava a l'Amatent:






I dos jocs que feia moltíssims mesos que no jugàvem i que han tornat a veure taula van ser el It Happens i el Pocket Rockets, ambdos jocs molt senzills però amb un cert interés:






Us deixem amb la resta de jocs, que van ser ni més ni menys que Five Tribes, Fluxx, DinoRace, La Liebre y la Tortuga, Mice and Mystics, Aviador Loco, Jungle Speed i Ubongo. Ens veiem a la propera Sessió!









usuari/s connectats