8 d’abril del 2015

Crònica 72a Sessió (04-04-2015)

0 comentaris
 
Us portem una nova crònica del que va ser la passada Sessió Amatent. Malgrat que van faltar bastant dels assistents habituals degut al pont festiu de Setmana Santa (molts d'ells a Japó, un viatge que feia temps que portaven organitzant), va haver una participació considerable, sobretot destacada per la presència de nens (molts pares els deurien tenir a càrrec i van venir a entretenir-los tot jugant amb ells a jocs de taula). Així doncs, podem destacar l'habitual bon ambient i diversió de sempre:



El joc de major pes (mai millor dit) de la Sessió va ser la coneguda i exitosa novetat de Devir Firefly, un joc bassat en la popular sèrie de televisió i ambientat en l'espai sideral. Ja n'hem parlat algun cop en alguna crònica, i destacar que agrada molt i que per això es juga sovint al club. La varietat a l'hora de fer coses és una de les peces claus del seu èxit, a més dels components i l'inmersió que té:



I un altre joc que té molt de suc i es gaudeix molt és el popular Ricochet Robots. Un joc d'enginy on juga tothom alhora i cal veure quin són els moviments més curts de robots que et permetin transportar un concret a un indret indicat. Qui veu la manera amb menys moviments possibles guanya punts. El seu taulell modular permet centenars de combinacions possibles que fa que cada partida sigui sempre diferent. Un joc que agrada molt i per a tothom, tant famílies com jugons:



Un dels productes estrelles de Morapiaf i que també vam jugar és Marrakech. Un joc senzill però divertit on vas col·locant catifes del teu color sobre el taulell i sobre les altres dels rivals, mirant que sigui la teva la que tingui més quantitat visible (així és com recaptes diners). Una de les seves gràcies és el puteig de fer que els altres puguin caure sobre les teves catifes. Realment entretingut i fàcil d'explicar:



I fins aquí aquesta breu crònica, us deixem amb més jocs que s'han arribat a jugar com el Blood Bowl, Animal sobre Animal, Mundo Disco, etc. Ens veiem a la propera Sessió!





usuari/s connectats