30 de març del 2015

Crònica 71a Sessió (21-03-2015)

0 comentaris
 
Tornem una jornada més amb una Sessió Amatent. Aquest cop, degut al mal temps, ha baixat l'assitència considerablement, però tot i així hem estat força persones al llarg de tot el dia que han vingut a l'Espai La Capella a xalar amb els jocs de taula moderns :)



Aquest cop han estat poques les novetats i molts els jocs que hem rejugat (alguns feia molt de temps que no veien taula!). Dintre les novetats i com a joc estrella trobem el Nexus Ops, un joc molt immersiu de figuretes de plàstic on hem d'anar liquidant un seguit de monstres dels rivals:





I un joc que vam presentar a la Fira de Mostres i que avui li fem una altra partida és el recent joc de Devir (tot i que és una reedició del joc de 1973) La Liebre y la Tortuga, bassat en el famós conte infantil i amb una mecànica força interessant malgrat la seva senzillesa. Cal anar equilibrant les cartes les quals et fan moure per fer la gestió de moviments més adients dins d'un joc que per ser per a nens té força estratègia (fet que pot motivar a algun adult a que li agradi):



Els fans de Cthulhu estan de sort, ja que s'està possant bastant de moda al club el Kingsport Festival, un joc bassat en el món de Lovecraft on anirem invocant un seguit de primigenis i patint les seves conseqüències. Per primer cop els exploradors ens faran la gitza i és original jugar a ser els dolents. Mira que n'hi ha, de portals! :D Es van arribar a fer un parell de partides.







Ressorgeix la moda per un joc que fascina a més d'un Amatent, sobretot per l'acabat de les figures i l'aire de col·leccionisme que té el joc. Parlem del Krosmaster: Arena, el joc on portem una parella de guerrers que han de vèncer a la resta d'equips, cadascú amb les seves habilitats personals més les que van aconseguint al llarg de la partida. Un joc de combos i estratègia amb certa dependència dels daus però que diverteix molt. A més a més, el vam poder gaudir amb personatges exclussius que no venen al joc bàsic :D





Tampoc podia faltar el clàssic joc de taula que tanta falera ens fa agafar a molts dels components del Club Amatent, el Carcassonne i la seva altra versió Carcassonne: Edición Invierno, ambdos iguals de normes però amb diferent aspecte (a més que el d'hivern té 12 llosetes que el bàsic no té). És un joc que mai ens cansarem de jugar-lo al club i del que fa poques setmanes vam organitzar un exitós torneig amb una trentena de participants!




Us deixem un repàs final de fotografies amb la resta de jocs, com és el cas de Takenoko (del qual continuem realitzant el nostre particular torneig), Aventureros al Tren, República de Roma, Marrakech, i d'altres que no hem pogut fotografiar com el Toma 6, Formula D i Zombicide. Ens veiem a la propera sessió, que coincideix amb la Setmana Santa!





usuari/s connectats