16 de març del 2015

Crònica 70a Sessió (07-03-2015)

0 comentaris
 
Una quinzena més organitzem una altra exitosa Sessió Amatent amb una bona participació i moltíssims jocs que s'estrenen al club i d'altres que quasi sempre surten a taula per la seva bona acollida :) Aquest mes estem una mica enfeinats ja que entre Sessió i Sessió estem celebrant els Tornejos de Carcassonne (celebrat entre la setmana de la Sessió 69 i 70) i el de Catan (que es celebrarà entre la setmana de la Sessió 70 i 71). Per això, resumirem bastant la crònica malgrat oferir-vos un bon grapat de fotografies de jocs que es van poder gaudir a l'Amatent. Realment cal destacar les moltes novetats que estrenem al club (algunes fa temps que s'han publicat però mai les havíem jugat a l'Amatent):



Un dels plats forts va ser la gran novetat de Devir que tant d'èxit ha tingut per ser un joc molt complert i a més dedicat a una gran sèrie de televisió. Parlem del Firefly, un joc de naus espacials on pots decidir si tenir un paper més pacífic i transportista o ser més aviat un terrorista o pirata de l'espai. Tot això amb un seguit de cartes que determinen la tripulació que dus amb característiques determinades i un seguit de millores de les naus que el fan un joc molt complert, a més d'altres mecàniques molt i molt interessants. Només dir-vos que va agradar moltíssim a la Sessió i que dispossem d'aquest joc a la nostra ludoteca particular:







Un altre bon joc és el famós Lewis & Clark. En algunes coses recorda a l'Stone Age pel que fa a col·locació de treballadors i recursos, però és força diferent de plantejament. També va deixar molt bon gust de boca aquest joc :)





Us deixem un seguit d'imatges amb bons jocs com: Dice Town, Takenoko, Lancaster, Sentinels of Multiverse, Ciudad Machi Koro, The Island, Pequeños Grandes Reinos, Pandemic, Genial, Un Imperio en 8 Minutos, Pánico en Wall Street, Graffiti, Aventureros al Tren, Coup, Los Hombres Lobo de Castonegro... Ens veiem a la propera sessió!!!



































usuari/s connectats