11 de febrer del 2015

Crònica 68a Sessió (07-02-2015)

0 comentaris
 
Una nova Sessió ens reunim els Amatents per xalar amb els jocs més divertits de la nostra ludoteca i tots aquells que els nostres integrants van portant per poder fer-li un bon testeig. La participació a la Sessió ha estat molt alta tant pel matí com per la tarda, fet que consolida la idea que sempre que vingueu us trobareu a molta gent jugant jocs :) Ens ha alegrat molt veure persones que venen de tant en tant i que han decidit tornar a l'amatent per gaudir d'una bona jornada:




La novetat de la jornada ha estat l'inmersiu i desitjat joc de Devir ambientat en el món de Cthulhu Kingsport Festival. En aquesta ocasió juguem el paper dels invocadors que troben divertit fer aparèixer aquests monstrets considerats déus. Però no ho tindrem fàcil, els exploradors ens faran la guitza i hem d'aconseguir ser el millor de tots! Un joc que si t'agrada la temàtica de Cthulhu t'agradarà, per la seva inmersivitat:




Tampoc podia faltar un filler molt de moda últimament per la seva ràpida duració i la seva senzillesa. Parlem del Sushi Go!, un joc de cartes que molts equiparen a "un 7 Wonders però senzill". És a dir, amb moltíssims menys inputs i accions, però que guarda l'essència d'anar passant un draft de cartes descartades al jugador del costat, i mirar de combejar el millor possible les cartes. Un joc que per moments amb poc temps dóna molt bon ressultat:




Tampoc podia faltar un bon joc ambientat en la naturalesa i els animalons. Parlem del Myrmes, un joc on som un grup de formigues que han de fer prosperar el seu imperi, aconseguint recursos i fent rutes pel taulell hexagonal. Un bon eurogame amb força suc que no deixa indiferent a ningú i que per això torna a veure taula a l'Amatent després de tant de temps.




I un joc que ha generat força expectació en el grup és el Trajan, el qual portàvem temps volent-lo provar i dient de portar-lo al Club. I avui per fi s'ha complert la promesa. Com veieu és un joc ambientat en l'Imperi Romà i on cal anar emplenant el teu taulell personal mentre es van fent succeïr un seguit de successos al taulell central:




Altres jocs amb certa densitat que es van jugar van ser els ja coneguts Spartacus, Agricola, Blood Bowl: Team Manager...






Tampoc podien faltar els jocs familiars com L'Illa Prohibida, Carcassonne, Catan, King of Tokyo, Ubongo, Genial, Dixit, Wok Star...











I fins aquí la crònica de la 68a Sessió Amatent. Ens veiem a la propera sessió!!!

usuari/s connectats