14 de gener del 2015

Crònica 66a Sessió (10-01-2015)

2 comentaris
 
Primera Sessió Amatent del 2015 i amb un èxit absolut d'assistència, més que mai amb una cinquantena de persones diferents entre el matí i la tarde (resaltar que per primer cop s'està produïnt quelcom impensable fa uns mesos a Can Amatent: una major assistència per les tardes que pels matins):



I comencem amb la crònica dels jocs que van sortir a les taules. Sens dubte, dos van ser els protagonistes d'aquesta sessió: l'Arcadia Quest d'Edge i l'enorme Twilight Imperium, dos grans jocs, el primer ambientat en el món del dungeon & dragons i el segon en l'univers i la conquesta de planetes (a aquest últim una partida se'n pot anar a més enllà de vuit hores):







Altres partides que es van jugar pel matí foren un Innovation a dos jugardors, un Illa Prohibida (ideal per a jugadors/es novells), un Miskatonic Escuela para Señoritas i un parell de partides al Pequeños Grandes Reinos:








Altres jocs que vam poder veure pel matí van ser el divertit Smash Up, un joc que agrada a tothom que el prova, un K2 que ja s'està convertint en un dels jocs més utilitzats de la Ludoteca Amatent, un Zooloretto, i un La Vuelta al Mundo en 80 días publicat per Devir, entre d'altres que podreu veure a la nostra pàgina de Facebook:







Ja per la tarda el vici va continuar fins ben bé entrada la nit (i perque alguns Amatents van sortir abans per anar a un sopar que havia organitzat el mateix club). Tot i així alguns valents encara van continuar una bona estona. El joc estrella de la tarde segurament va ser el Battlestar Galactica, un joc on algú és un traïdor, se l'ha d'atrapar però ningú sap qui és:




I, ja com a tradició i final de crònica, parlar-vos de la resta de jocs (entre d'altres) que vam poder veure la resta del dia: Blood Bowl Team Manager,  Niagara, Ubongo, Banjooli Xeet, etc.







I una reflexió final que ens ve de gust explicar-vos; molts de vosaltres (o alguns) us preguntareu algun cop si paga la pena l'esforç d'aconseguir crear unes trobades així amb tanta gent o organitzar unes jornades com el CorreJocs amb el titànic esforç que suposa (encara que no ho sembli hi ha moltes hores darrera de tot això).

Doncs a banda de veure les cares de la gent que ve per primer cop a les nostres sessions i descobreix un món de jocs desconeguts totalment per a ells, la implicació que mostren després amb nosaltres per continuar fent feliç a més gent (o almenys per fer-los oblidar els problemes durant unes hores), per la nostra banda ens sentim àmpliament gratificats pel fet de conèixer contínuament gent bona, gent de veritat que veu com hauria de ser un món millor, un món sense egoïsmes, sense egos, un món més divertit i sense protagonistes, on tot es fes entre tots i no tan sols entre uns quants. Aquí tan sols quedarà exclòs qui vulgui ser exclòs ell mateix.

El plaer indescriptible d'haver aconseguit crear amics entre gent que no es coneixia i què, gràcies al Club Amatent i als jocs de taula, ara són amics íntims, ja compensa el més gran dels esforços que s'hagi pogut fer. Gràcies per estar amb nosaltres i llarga vida al Club Amatent!

2 Responses so far.

  1. Jansy says:

    Em poso catxondo, amb aquesta entrada!

  2. La veritat és que va fer molt goig aquesta Sessió amb tanta gent.

usuari/s connectats