31 de desembre del 2014

Crònica 65a Sessió (27-12-2014)

0 comentaris
 
Aquest dissabte, 27 de desembre, ens vam tornar a reunir a la Capella per gaudir dels jocs de taula i els amics una vegada més. Ja a primera hora havia gent esperant a la porta abans de que algú pogués obrir. Un bon "auguri" en quant a afluència, doncs a la 65a Sessió va veure's amb un bon nombre d'assistents tant al matí com a la tarda. I ràpidament desprès d'obrir les portes, va començar el joc.

Vam començar amb varis jocs que ja coneixíem de sessions anteriors: Hanabi, Vikings i Augustus, encara que per alguns jugadors era la primera vegada que hi feien una partida al joc al que van jugar:







I poc van trigar a venir alguns reforços més que, amb les partides ja començades (en alguna taula ja anaven per la segona), van treure nous jocs a taula: Genial i Desierto Prohibido es van poder gaudir desprès de les primeres partides:



 


Va continuar venint gent una mica més tard i alguns jugadors van canviar de taula. Mentre uns esperaven amb ànsia fer una partida al Arcadia Quest, novetat de Kickstarter i joc que va sortir en repetides ocasions aquesta Sessió i explicarem una mica més endavant, altres van intentar evitar que s'extengués el contagi a Pandemic, un joc col·laboratiu que posa als jugadors a la pell d'uns investigadors que han d'evitar que varies enfermetats s'expansionin arreu del món. Amb menys estrés però molt més puteig altres tres caps d'una banda van ficar-se al "Mundodisco" de Terry Pratchett per intentar ser la més influent a Ankh-Morpork. I com no? També va sortir el joc que més fans i, a la vegada, detractors té al club: el Carcassonne! I també un que no acumula pocs de cada tipus de jugador (seguidors i detractors): el Dominion.








Que s'acabava la partida a un joc? No importa! Encara queda una mica de temps fins l'hora de dinar! Fem una altra! A última hora del matí es va veure una partida a la novetat King of New York, una variació del conegut i divertit King of Tokyo. Altres van preferir anar als casinos de Las Vegas a fer apostes, i altres van anar a la lluna de València amb l'edició Star Trek del bestseller Catan. També va haver-hi temps per unes partides ràpides al Battle Line i a l'Aviador Loco, un joc que malgrat ser per nens, pica molt als adults:







A aquestes hores necessitàvem un descans, i encara seguint molts a la Capella, vam fer un first stop per recuperar forces. Però com no vam abandonar la Capella i vam dinar a dins mateix, ràpidament vam tornar a posar jocs a les taules. Dos vistosos eurogames, Tobago i Stone Age van sortir a taula per goig dels seus jugadors:




Nous jugons van venir a la Sessió i van fer unes partidetes a jocs d'iniciació, jocs als que tots agraden i serveixen per enganxar en aquest món a tots els que donen una oportunitat a aquest hobbie "friki". The Island del qual malauradament no hi ha fotos a aquesta Sessió, Aviador Loco per segona vegada (o tercera, o quarta... a saber quants grups el van jugar), el redisseny de One Piece del Love Letter i algun despistat que es va deixar enganyar per que l'ensenyensin un Race for the Galaxy amb el redisseny de Warhammer 40k van ser altres dels jocs que es van poder veure a aquesta Sessió (òndia, tu, i al final no va sortir a taula el San Juan? Això sí que és estrany...):





I el joc més jugat de tota la tarda, amb permís del Saboteur (es van fer com a mínim dues partides en dos grups diferents) i l'Aviador Loco (aquest és insuperable en qüestió de nombre de partides jugades degut a que cada partida dura de 2 a 3 minuts) i que més hype tenia per les fabuloses miniatures que porta va ser l'Arcadia Quest.






L'Arcadia Quest és un dungeon-crawler, estil de jocs que es basa en explorar unes masmorres amb un grup d'herois. En aquest cas, i a diferència de molts jocs d'aquest tipus, no és un joc col·laboratiu en que tots s'alien per lluitar contra unes forces del mal controlades per un director de joc o màster, sinó que un equip de tres herois (un per cada jugador) havia d'enfrontar-se a la resta d'equips i també a npcs (personatges no-jugadors) que campaven per les masmorres. Un joc de confrontació entre els jugadors i en el que la banda d'herois més ràpida en aconseguir 3 objectius aconseguirà la victòria per davant dels seus rivals. D'entre els objectius del primer mapa del joc hi havien generals: un era aconseguir un ítem especial (que en aquest cas era un martell molt poderós) i l'altre eliminar a 3 npcs, i específics, es podia aconseguir un objectiu eliminant a un heroi d'un equip rival.

També els clàssics Aventureros al tren Europa, Bang i el divertit Dixit van veure taula durant aquest dissabte per part dels nous visitants que vam tenir a aquesta sessió:




Volem agraïr l'assistència a tots els que es van deixar caure per la Capella, sobre tot als membres i amics del club 'el Dado Enroscado' de Sant Andreu de la Barca i als geocatxers. Tant de bo us veiem seguit al club!

usuari/s connectats