5 de novembre del 2014

Crònica 61a Sessió (01-11-2014)

0 comentaris
 
Un cop més vam gaudir d'una nova Sessió Amatent plena de novetats i bon ambient. Com no podia ser d'una altra manera vam tornar a jugar a un dels jocs que estan força de moda al club, i és el Ciudad Machi Koro, del qual ja vam parlar la sessió passada:





Un joc d'estrena i que de moment no està editat per cap editorial important (i que per fer-se amb ell has de contactar directament amb el seu creador el qual et ven una còpia completament artessanal i de molt bona qualitat) és el Corre i Surt, un joc que encanta als nens perquè és una mena de Joc de l'Oca però amb unes reimplementacions que el fan completament interessant i divertit. Amb un circuit modular, unes normes que fan canviar la direcció del jugador, fins hi tot et canvia de cadira, et teletransporta, etc. Tot això movent uns ninotets la mar de simpàtics. Tot un èxit veure'l jugar als nens, sempre en volen més partides!



També vam estrenar el famós Tash-Kalar, un joc editat recentment per Zacatrus, molt estratègic que malgrat el seu punt abstracte pot arribar a ser força inmersiu (tot i que cal un esforç per part dels jugadors). El seu ampli ventall d'accions és el que el fa un joc interessant, ja que has de contemplar molts factors alhora:






Us deixem amb la resta d'imatges on podreu observar, entre altres, jocs tan bons que es van jugar com el Stone Age, San Juan, Smash Up, Las Vegas, Dungeon Raiders, ¡Aventureros al Tren!, Doodle, Smallworld Underground, The Island, etc. Recordeu venir a l'Amatent, en especial la pròxima sessió que de ben segur que estarà repleta de novetats aconseguides a Essen ;)















usuari/s connectats