26 de setembre del 2014

Crònica 58a Sessió (20-09-2014)

0 comentaris
 
Tornem una quinzena més amb una nova Sessió Amatent que ja comença a aglutinar a tots els assistents incondicionals de les sessions (de mica en mica tothom va tornant de vacances i comencen a no coincidir amb altres eventualitats). Fins hi tot la canalla s'hi anima, demostrant que a l'Amatent tothom hi té cabuda.



Una de les novetats al club més destacables és la nova entrega del famós fantasmeta de Devir, parlem del Fantasma Blitz las 12 menos 5, una versió amb molta més complexitat que la clàssica versió de tota la vida, on hi ha el doble d'objectes i depenent de si surt l'objecte reflectit al mirall o altres successos s'han d'escollir uns objectes i no uns altres. Si ja la variant del llibre del bàsic ja era un embolic, imagineu-vos amb molts més paràmetres! Tot un repte divertit per als qui el bàsic trigaven menys de 2 segons en agafar l'objecte correcte. El recomanem molt i molt per als qui dominen el bàsic.




Un altre joc que va tenir molt bona valoració i que no haviem jugat mai a l'Amatent és el Ciudad de Ladrones. Un interessant joc molt vistós pels seus components i les seves figuretes on has d'aconseguir uns tokens de punts de victòria mentre te les veus amb els teus rivals. 





I tornem a destacar novament el Mice and Mystics el qual està causant molt i molt furor al club (molts Amatents ja estan pensant en comprar-lo, i de moment s'està jugant cada sessió d'ençà que el vam provar). Aquest cop jugat a la missió "Dolor y Recuerdo". Què tindran els formatgets, els daus i el dungeoncrawler que agrada tant? :D





I el joc revolucionari ja antic i que ha causat un vici impressionant malgrat la seva senzilleça és el Aviador Loco, un joc amb un objectiu semblant al clàssic tragabolas, amb la variant que en aquest cas hem de dominar a un pilot que dóna voltes sense parar i tots intentarem que l'alçada del seu vol sigui la més adient als nostres objectius. Un joc que als nens els hi encanta però... també als adults!!! I és que l'esperit d'autosuperació de les marques personals que tan de moda estava fa anys encara impera avui dia. Quin riure de joc!



Per acabar us deixem amb la resta de jocs que de ben segur que coneixeu d'altres cròniques, tant grans jocs per nens petits com el ¡Escóndete, cabritillo! i d'altres per tots els públics com el Fantasma Blitz i el Doodle, com el exitós joc al club Spartacus que segurament sigui dels que més cops s'han jugat al club, així com el top-ventes ¡Aventureros al tren! i un altre que mai es pot deixar de jugar The Island. Ens veiem a la propera sessió d'octubre! No falteu!!









usuari/s connectats